Selvom den tredje “Batman”-film, der skal følge op på “The Dark Knight”, endnu ikke officielt har fået grønt lys fra Warner Bros., lader det alligevel til, at arbejdet er påbegyndt til det nye eventyr om den kappeklædte korsfarer fra Gotham City.

En kilde kan til IESB.net berette, at projektet er rykket ind i den indledende skrivefase, hvor instruktøren Christopher Nolan sammen med Jonathan Nolan og David Goyer er i gang med at udtænkte mulige historiescenarier til den nye film, hvori Christian Bale atter skal trække i Batdragten.

Produceren Chuck Roven, der stod bag både “Batman Begins” og “The Dark Knight”, har indirekte bekræftet denne påstand.

”Vi ved, at [Christopher Nolan] er ved at udtænke, hvordan endnu en film skal udspille sig. Vi får at vide, hvis han er kommet gennem den proces, når han fortæller os, at han er gennem den,” forklarer Roven kryptisk, da han bliver spurgt ind til det mulige manuskript.

Kilder vil vide, at Nolan formentlig er ved at stykke det første udkast sammen, men det skal ikke forventes, at han går i gang med projektet, så snart manuskriptet er klar, da han muligvis vil give sig i kast med et andet filmprojekt inden da, ligesom det var tilfældet med “The Prestige” mellem de to foregående “Batman”-film.Vis kommentarer (38)
Gravatar

#31 Highland Park 13 år siden

Mht. mit eget indlæg #28 så har jeg lige gennemgået den sidste sides diskussion i "The Prestige"-biograftråden. Mit umiddelbare indtryk er, at folk mest diskuterer alt det, der er gået forud for slutningen (men naturligvis har disse fortolkninger også stor indflydelse på, hvordan man opfatter slutningen).
Men hvis du, The Insider, skulle have lyst til i en kort spoilertekst at forklare, hvordan du opfatter slutningen, er du meget velkommen. Ellers overlever jeg nok. Der er jo altid en risiko for, at det blot genstarter den diskussion, du finder unødvendig. ;)
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#32 fazz 13 år siden

Super godt! .. The Nolans er jo giniale, så den bliver sikkert rigtig god!.. Jeg har svært ved at vælge hvilken af deres film jeg bedst kan lide... Memento er sindsyg god, Batman Begins er SINDsyg god, The Prestige er sindSYG god og The Dark Knight er SINDSYG god... Såh...
"If you figure a way to live without serving a master, any master, then let the rest of us know, will you? For you'd be the first person in the history of the world."
Gravatar

#33 mr gaijin 13 år siden

#32 Men ingen af dem er sindssygt gode?
Happiness is not always the best way to be happy.
Gravatar

#34 MOVIE1000 13 år siden

#30 vel talt. godt sagt. kloge ord fra en ?.

hvis bare Nolan var færidg med manus så vi kunn få lidt at vide om handlingen elller nogle tegninger som de har lavet et eller andet

shit Lild har åben nu må løbe der er Asterix tegnefilm på tilbud
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#35 The Insider 13 år siden

#31, hehe, god pointé Highland Park, derfor vil jeg også afholde mig fra at diskutere slutningen :-) Det er nok for mig bare at fastslå, at jeg finder den straight-forward.
War. War never changes.
Gravatar

#36 Highland Park 13 år siden

#35: Helt i orden. :) Jeg synes nu heller ikke, at der er noget at rafle om mht. slutningen.
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#37 MOVIE1000 13 år siden

fuck tilbuddet gælder først fra på torsdag pis men fik købt nogle andre istedet så det er i orden ingen panik
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#38 Zabriskie 13 år siden

Tror også min favorit er "Prestige" skarpt forfulgt af Memento. Following var fin nok, men er meget enig i Insiders betragtninger, + det skinner igennem at Nolan har castet flere i sin familie i flere roller.

Le temps détruit tout

Skriv ny kommentar: