Robert Rodriguez kunne i forrige måned annoncere, at hans produktionsselskab Troublemaker Studios skal producere en ny “Predator”-film for 20th Century Fox, og nu har den berømte filmskaber hyret en manuskriptforfatter til projektet, der indtil videre går under titlen “Predators”.

Ifølge gysersiden Bloody-Disgusting.com er Alex Litvak (“Medieval”) nu i gang med at udarbejde et nyt udkast af “Predators”, der skal bygge over Rodriguez’ eget 15 år gamle manusudkast til “Predator 3”, der dengang blev droppet på grund af for store budgetomkostninger.

Rodriguez kunne for nylig fortælle om sine idéer til filmen, hvor han bl.a. forklarede: ”Jeg kunne godt tænke mig at udvide de idéer, jeg fandt på til det oprindelige udkast, der virkelig udvidede det univers, som både Predator-racen og andre racer bor i. Vi ville skabe nye verdensfjerne karakterer uden at gå væk fra de træk, som vores originale Predator har.”

“Predators” vil markere en genstart på den berømte gyserfranchise om den udenjordiske menneskejæger og vil angiveligt blive lavet som en slags fortsættelse, der følger et hold kommandosoldater, som må stå overfor en hel gruppe af den dødbringende Predator-race.

Projektet er sat til at få premiere 9. juli 2010, men der er endnu ingen forlydener om, hvem der skal instruere filmen. Rodriguez vil kun stå for at optage enkelte scener og skal derudover fungere som producer.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Kaizer Soze 15 år siden

*savler*
Gravatar

#2 Bohemian 15 år siden

Fuck!.


.
FUCK!!
Free in serenity.
Gravatar

#3 Ash 15 år siden

Bohemian (2) skrev:
Fuck!

.


.
FUCK!!


Ja, det er afrikansk og betyder, "hej!"
Gravatar

#4 Buzz 15 år siden

Judge Dredd vs Predator
Gravatar

#5 ducktorwho 15 år siden

hm... bah.
Gravatar

#6 Bohemian 15 år siden

FUCK!
Free in serenity.

Skriv ny kommentar: