Tilbage i november kom det frem, at New Line Cinema var i færd med at klargøre en filmatisering af den klassiske “Rampage”-spilfranchise, hvor man i bedste King Kong-stil render rundt som store monstre og smadrer by efter by.

Se også: New Line Cinema filmatiserer arkadeklassikeren “Rampage”.

Nu er en manuskriptforfatter så langt om længe blevet tilknyttet projektet. Valget er faldet på den forholdsvis uprøvede Ryan Engle, der tidligere har skrevet og instrueret en kortfilm og ikke meget andet.

Imens det er et ukendt navn, der står for at skrive filmen, så bliver den dog produceret af en med en smule mere erfaring under bæltet i form af John Rickard, der bl.a. har været co-producer på den nye “A Nightmare on Elm Street” og “Final Destination 5”.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 pedn 6 år siden

Ikke at jeg ikke elskede spillene i sin tid og synes der er noget hyggeligt nostalgisk over at alle gamle spil skal filmatiseres. Men er det ikke latterligt alligevel med et spil som Rampage (og specielt Space Invaders), som jo mere eller mindre ingen handling har, at man skal til at bygge film op omkring dem?

Eller er det bare mig som ikke kan forstå, at bare fordi at man vil lave en monster flick, at det skal ligge op af gammelt commodore 64 spil, bare for at gøre det?

Gravatar

#2 nwinther 6 år siden

Battleship! er bygget over "Sænke Slagskibe". Det er jo fuldstændig plotløst og kun en undskyldning for at lave en blockbuster.
"I, for one, welcome our new insect overlords" - Kent Brockman
Gravatar

#3 Maliks 6 år siden

Det kunne være rigtig fedt hvis de fik lavet nogle 8-bit monstre ;)
jeg kan huske dengang da jeg var barn og havde et sega master system og min fætter havde den spil og jeg skulle altid låne den fordi den var så underholdende

Skriv ny kommentar: