Den 23. James Bond-film, “Skyfall”, har vist sig at være en enorm succes, hvor den ikke kun har slået rekorder i hjemlandet, England, men også har formået at klare sig godt i USA og resten af verden, hvilket har gjort den til den mest succesrige Bond-film til dato.

Se også: Daniel Craig ønsker at forlade Bond-franchisen.

Instruktøren Sam Mendes har tidligere udtalt, at han kun var interesseret i at lave en enkelt James Bond-film, men nu tyder noget på, at MGM og Eon Productions muligvis har fået ham overtalt til en omgang mere.

En af manuskriptforfatterne på “Skyfall”, Robert Wade, kan nemlig udtale, at Mendes har fundet på en idé til en opfølger til filmen sammen med en af de andre forfattere på “Skyfall”, John Logan, der modsat Wade vil vende tilbage på den næste film.

Dette er dog første gang, at vi har hørt noget om, at Mendes skulle have lyst til at vende tilbage, og da instruktøren har andre planer for 2013, end at vende tilbage for at lave mere Bond, så virker det usandsynligt, at det pludselig skulle ændre sig.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (11)
Gravatar

#1 MystiskeMox 9 år siden

Det var ærgerligt.
Hans film var i den dårligere ende på Bond-skalaen. Skal vi så endnu engang have en Bond film som ikke rigtig er en Bond film. Hvor temaet bliver glemt og bliver til en medarbejders opgør med sin chef, langt fra fordums store Bond temaer. Og en fiasko Bond, der i et hul-i-hovedet-plot mener han alene kan klare 30 turister og samtidig beskytte sin chef. En Bond som ser passivt til mens to mennesker dræbes, en film uden gadges og nye biler og uden Bond babes og en Bond skuespiller, som har bevæget sig et godt stykke fra tidligere tiders Bond. Bond er ikke længere Bond, men en agent film med lidt Bond essens. Der blev dog kørt i stilling til at vi igen kan få Bond, så må vi se om de vil det.

Men man forstår firmaet når de tjener så mange penge.
Gravatar

#2 Hr. Nielsen 9 år siden

Gør ikke mig noget som helst. Selv om det ikke var den bedste Bond-film, så var den dog i den bedste ende!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#3 MOVIE1000 9 år siden

Hvis han vender tilbage ogderes plan stadig er at lave de næste 2 Bond film så de har samme handling, så skal han også være med på Bond 25.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#4 patrickjane 9 år siden

#1

Hmm, det er da godt at vi alle er så forskellige(gudskelov). Jeg mener bestemt at den sammen med Casino Royale står som noget af det bedste Bond der er kommet i mange mange år:o)
Jeg ser gerne Mendes lave en til...
Gravatar

#5 Longio 9 år siden

#1

Jeg er helt og aldeles enig med dig

Dog passer Craig bedre til bøgerne som Ian har skrevet!

Men nu har jeg mere flair at der skal charme, gadgets og så mere med!!
Gravatar

#6 Riqon 9 år siden

Filmz: Sam Mendes har en ide!!
Riqon: Ok, hvad?
Filmz: En ide!!
Riqon: Jaja, fedt nok, men hvilken ide?
(stilhed)
Riqon: Hallo?
The only way to beat a troll is to not play their game.
Gravatar

#7 BN 9 år siden

MystiskeMox (1) skrev:
Skal vi så endnu engang have en Bond film som ikke rigtig er en Bond film.


Man kan da altid have lov at håbe.
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/
Gravatar

#8 X&O 9 år siden

Jeg forstår virkelig ikke al den gode omtale Skyfall har fået. For mig var det en tam, ligegyldig, uvedkommende og en på mange måder uligevægtig og forudsigelig film.

Sam Mendes har efter min personlige mening ikke håndteret Skyfall særlig godt. Send for min skyld endelig faklen videre til en anden.
Gravatar

#9 buddinge 9 år siden

X&O (8) skrev:
Jeg forstår virkelig ikke al den gode omtale Skyfall har fået. For mig var det en tam, ligegyldig, uvedkommende og en på mange måder uligevægtig og forudsigelig film.

Sam Mendes har efter min personlige mening ikke håndteret Skyfall særlig godt. Send for min skyld endelig faklen videre til en anden.So True!.. Graig er cool men gud i himlen hvor var historien kedelig..
Den mest overhypede Bond nogensinde - det skal den trods alt have.. Ommer!
Honestly, have you ever seen anything like this?
Gravatar

#10 BN 9 år siden

En af manuskriptforfatterne på "Skyfall", Robert Wade, kan nemlig udtale, at Mendes har fundet på en idé til en opfølger til filmen sammen med en af de andre forfattere på "Skyfall", John Logan


... hvilket ikke nødvendigvis betyder andet end, at den næste Bond-film vil være ... ikke "Directed by", men derimod "Based upon an idea by Sam Mendes".
http://www.amazon.com/First-Album-Beautiful-Night/dp/B00D3RUKFM/

Skriv ny kommentar: