Marc Webb instruerer også “The Amazing Spider-Man 2”


Det har længe været oppe og vende, hvem der skulle instruere “The Amazing Spider-Man 2”. Først tydede det nemlig ikke på, at instruktøren af “The Amazing Spider-Man”, Marc Webb, skulle stå bag efterfølgeren. Rygterne er dog nu lagt til ro, da det er blevet bekræftet, at Webb vender tilbage.

Se også: Marc Webb vil muligvis instruere “The Amazing Spider-Man 2″.

Udover, at Webb er blevet bekræftet tilbage i instruktørstolen, så er det også slået fast, at Andrew Garfield spinder sig tilbage i rollen som Peter Parker samt alter egoet Spider-Man.

Emma Stone vender desuden højst sandsynligt tilbage i rollen som Gwen Stacy, selvom det endnu ikke er hundrede procent fastlagt.

“The Amazing Spider-Man 2”, der skrives af Alex Kurtzman, Roberto Orci og Jeff Pinkner, forventes at få premiere i løbet af 2014.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 X&O 8 år siden

Tak Zoracka, fordi du i modsætning til alle andre nyhedsmedier på nettet, rent faktisk forstår at nyheden ikke handler om at Andrew Garfield er tilbage som Peter Parker (da han formegentlig har underskrevet en franchise klausul), men at nyheden ligger i at Marc Webb er tilbage i instruktørstolen.
Gravatar

#2 Brodersalsa 8 år siden

Merc Webb? Øv, havde ellers håbet at Marc Webb ville vende tilbage :(
Gravatar

#3 The Insider 8 år siden

#2, det er jo, fordi de kalder ham "håndlangeren"!
War. War never changes.

Skriv ny kommentar: