Optagelserne til Edgar Wrights tredje film med makkerparret Simon Pegg og Nick Frost foran kameraet, “The World’s End”, er i fuld gang, og nu er endnu en prominent, engelsk skuespiller blevet føjet til rollelisten: Martin Freeman, der er kendt fra “Sherlock” og som har hovedrollen i “Hobbitten: En uventet rejse”.

Se også: Handling afsløret til Edgar Wrights “The World’s End”.

Wright, Pegg og Frost har tidligere lavet komedierne “Shaun of the Dead” og “Hot Fuzz” i fællesskab. Martin Freeman havde også en mindre, mindeværdig birolle som en politibetjent i “Hot Fuzz”, men det vides endnu ikke præcist, hvilken rolle Freeman får i “The World’s End”, som stadigvæk er omgivet af mystik. Skuespillerne Paddy Considine (“Dead Man’s Shoes”) og Rosamund Pike (“Wrath of the Titans”) medvirker i øvrigt også.

“The World’s End” foregår tyve år efter, at fem barndomsvenner begav sig ud på en episk pub-crawl. En af de aldrende venner bliver pludseligt besat på at prøve igen i et forsøg på at nå til den legendariske pub The World’s End. Da de forsøger at forene fortid og nutid, indser de, at den virkelige kamp er for fremtiden – og det er ikke bare deres fremtid, men hele menneskehedens.

Det er umiddelbart planen, at filmen får biografpremiere næste forår.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Morpheus 9 år siden

Glæder mig så meget til denne film og at Martin Freeman er med, gør bestemt ikke noget! Jeg er tilfreds hvis bare han har en cameo ligesom i Hot Fuzz. Det var absolut genialt.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [3394657081] 9 år siden

Han havde også en - meget - mindre rolle i Shaun of the Dead.
Gravatar

#3 Lard Hanson 9 år siden

#2 Det er rigtigt :) Billede

Godt at høre de er i gang med optagelserne.

Skriv ny kommentar: