Optagelserne til Edgar Wrights tredje film med makkerparret Simon Pegg og Nick Frost foran kameraet, “The World’s End”, er i fuld gang, og nu er endnu en prominent, engelsk skuespiller blevet føjet til rollelisten: Martin Freeman, der er kendt fra “Sherlock” og som har hovedrollen i “Hobbitten: En uventet rejse”.

Se også: Handling afsløret til Edgar Wrights “The World’s End”.

Wright, Pegg og Frost har tidligere lavet komedierne “Shaun of the Dead” og “Hot Fuzz” i fællesskab. Martin Freeman havde også en mindre, mindeværdig birolle som en politibetjent i “Hot Fuzz”, men det vides endnu ikke præcist, hvilken rolle Freeman får i “The World’s End”, som stadigvæk er omgivet af mystik. Skuespillerne Paddy Considine (“Dead Man’s Shoes”) og Rosamund Pike (“Wrath of the Titans”) medvirker i øvrigt også.

“The World’s End” foregår tyve år efter, at fem barndomsvenner begav sig ud på en episk pub-crawl. En af de aldrende venner bliver pludseligt besat på at prøve igen i et forsøg på at nå til den legendariske pub The World’s End. Da de forsøger at forene fortid og nutid, indser de, at den virkelige kamp er for fremtiden – og det er ikke bare deres fremtid, men hele menneskehedens.

Det er umiddelbart planen, at filmen får biografpremiere næste forår.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 Morpheus 11 år siden

Glæder mig så meget til denne film og at Martin Freeman er med, gør bestemt ikke noget! Jeg er tilfreds hvis bare han har en cameo ligesom i Hot Fuzz. Det var absolut genialt.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [3394657081] 11 år siden

Han havde også en - meget - mindre rolle i Shaun of the Dead.
Gravatar

#3 Lard Hanson 11 år siden

#2 Det er rigtigt :) Billede

Godt at høre de er i gang med optagelserne.

Skriv ny kommentar: