“Birds of Prey”-makkerpar starter forfatter-program for kvinder, der vil skrive actionfilm. 

Margot Robbie og “Birds of Prey”-forfatter Christina Hodson starter nu sammen The Lucky Exports Pitch Program.

Her er seks kvinder – Sue Chung, Charmaine DeGrate, Eileen Jones, Faith Liu, Dagny Looper og danske Maria Sten – blevet udvalgt til et forløb på fire uger, hvor de skal skabe idéer til actionfilm.

Margot Robbies LuckyChap Entertainment og Christina Hodsons Hodson Exports garanterer at producere alle projekter, som skal blive til actionfilm på maksimalt 30 millioner dollars stykket, skriver The Hollywood Reporter.

”Det er ingen hemmelighed, at der er flere mænd end kvinder, der bliver hyret til at skrive storfilm, og alligevel er der et stort antal af talentfulde kvinder, som venter på et gennembrud,” udtaler Christina Hodson om The Lucky Exports Pitch Program.

Læs også ‘Margot Robbie gør comeback som Harley Quinn – første trailer til “Birds of Prey”‘.

“Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn)” får premiere d. 6. februar.Vis kommentarer (7)
Gravatar

#1 Sjølle 3 år siden

Det er sgu sørgeligt, hvordan den her side gør ALT for at bringe så mange af de nyheder der bare skaber clicks, fordi folk enten bliver forargede, eller vil forsvare det. Det er simpelthen sådan en sløj side, og nu formåede jeg at holde mig fra den et stykke tid, men kom tilbage. Den bliver bare mere og mere latterlig, og jeg ved godt at clicks skaber penge, til at drive den her sløje filmside, som er filmnyhedernes svar på Ekstra Bladet, men ordentlige filmsider med ordentlige nyheder, så som Moovy, kan da drive siderne uden den slags lort her, der KUN, og meget gennemskueligt, bliver bragt for at skabe ophedede debatter, der giver clicks til Morten.

At være filminteresseret og drive den her side, må give samme følelse, som at have været ung, ambitøs journalist med noget på hjerte, og så ende på Ekstra Bladet. Bunden af bunden.
Gravatar

#2 Geekalot 3 år siden

#1 ?
God ide at de selv tager initiativ til det :)
Gravatar

#3 Blandet Landhandel 3 år siden

#1 ja det er ret nemt gennemskueligt og sørgeligt. Næsten alle nyheder er vinklet enten til en debat om køn eller race, og eftersom størstedelen af filmzs brugere er middelaldrende hvide trump tilhængere med chauvinistiske og racistiske holdninger ligesom Morten selv, er der sq generelt ikke meget at komme efter.
Gravatar

#4 Warbeard 3 år siden

#3 "Alle andre end mig er idioter, hmpf!"

Den modne tilgang, ser jeg
Gravatar

#5 Blandet Landhandel 3 år siden

#4 lær at læse før du føler dig krænket, lille ven.
Gravatar

#6 Star Trek fever 3 år siden

Warbeard (4) skrev:
#3 "Alle andre end mig er idioter, hmpf!"

Den modne tilgang, ser jeg


Den bruger han tit...

Nuvel, jeg ser frem til denne film. Hun var det eneste lyspunkt i suicide squad
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#7 Johnny42 3 år siden

Det er da godt hvis de får flere muligheder. Om der så kommer noget godt ud af det må vi så vente og se. Forhåbentlig bliver det ikke sådan at det stort set bare er kvindelige karakterer, som vi har set gang på gang fejle ved boxoffice, men at de skaber de karakterer, der giver mening for historierne.

Skriv ny kommentar: