Udfordrende platforme, transporterende rør og svævende blokke er ikke ligefrem barnemad, må Mario sande i sit første møde med det forunderlige Mushroom Kingdom.

Der er ikke noget at skamme sig over, hvis man har problemer med de første levels i Mushroom Kingdom, når man spiller “Super Mario Bros.” på sin Nintendo Switch, Wii eller DS. Alle skal lære verdens regler – selv hovedpersonen selv.

Læs også: “Let’s-a-go! Tag med Mario, Luigi og resten af holdet på eventyr i ny ‘The Super Mario Bros. Movie’-trailer”

I det første klip fra “The Super Mario Bros. Movie”, Illuminations filmatisering af den elskede videospilserie, ser vi nemlig Mario, der i den grad har udfordringer med de mange platforme og anomalier, der fylder den fantasifulde verden, og på trods af sin erfaring som blikkenslager er han altså ikke forberedt på de rør, der skal lede ham til prinsessens fortryllende slot.

Traileren giver os også lidt mere tid til at vænne os til Chris Pratts ikke så Mario-agtige stemme, mens han betages af verdenen, som Keegan-Michael Keys overentusiastiske Toad fører ham igennem.

Instruktørduoen Aaron Horvath og Michael Jelenic (“Teen Titans Go to the Movies”) har stået bag roret på filmen, der udover Pratt og Key har haft stjerner som Anya Taylor-Joy, Jack Black, Charlie Day og Seth Rogen inde i optagelsesstudiet.

“The Lego Movie 2”-forfatter Matthew Fogel har skrevet filmens manus.

“The Super Mario Bros. Movie” får dansk premiere den 6. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: