Den nyeste trailer til Illumination og Nintendos “The Super Mario Bros. Movie” giver os det første blik på Princess Peach, Donkey Kong og ikke mindst den berygtede Rainbow Road.

Chris Pratts Mario-stemme minder ikke ligefrem om Charles Martinets ikoniske udgave af den rød- og blåklædte blikkenslager, men lad ikke det distrahere dig fra, at den kommende “Super Mario”-film faktisk ser ud som, den sagtens kan blive en utroligt underholdende fornøjelse.

Filmen tager i den grad inspiration fra masser af klassiske “Mario”-spil, og alene i traileren føres vi igennem settings med udgangspunkt i både det oprindelige “Donkey Kong”, “Mario Kart”, “Super Mario Galaxy” og selvfølgelig også “Super Mario Bros.”. Her følger vi Mario (Pratt), Peach (Anya Taylor-Joy), Toad (Keegan-Michael Key) og Luigi (Charlie Day) i deres kamp mod Bowser (Jack Black), der er ude efter ude efter verdensherredømmet.

Chris Pratt, der inden længe også skal lægge stemme til et andet animationsikon, den mandagshadende kat Garfield, er i øjeblikket at se i live-action i James Gunns fantastiske MCU-comeback “The Guardians of the Galaxy Holiday Special”.

Den kan du læse vores anmeldelse af lige her.

Baseret på et manuskript skrevet af Matthew Fogel (“The Lego Movie 2”), har Michael Jelenic og Aaron Horvath (“Teen Titans Go to the Movies!”) instrueret “The Super Mario Bros. Movie”, der får premiere den 6. april.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: