Det trækker op til kamp imellem de gode Autobots og menneskene i den nyeste trailer til “Transformers: Age of Extinction”. Hollywoodstjernen Mark Wahlberg slår sig sammen med Optimus Prime for at forhindre en krig.

Se også: ”Transformers”-manuskriptforfatter skal instruere “Star Trek 3″

I “Transformers: Age of Extinction” er der gået tre år, siden det sidste store brag fandt sted i Chicago. Mens verden forsøger at komme sig, nu hvor både Decepticons og Autobots er ude af billedet, finder forskeren Cade Yeager en begravet transformer, hvilket bliver starten på en helt ny kamp af episke dimensioner.

Hele rollebesætningen er blevet skiftet ud til “Transformers: Age of Extinction”. Det betyder, at Mark Wahlberg er seriens nye hovedrolleindehaver, og at Nicola Peltz, Stanley Tucci og Kelsey Grammer medvirker i filmen. Filmen vil også introducere en række nye robotter.

Autobots og Decepticons brager atter sammen på det store lærred, når “Transformers: Age of Extinction” har dansk premiere den 10. juli.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Kyllingebenet 9 år siden

Fuck det. Jeg synes den ser fed ud, men også repetitiv.
Mental striptease..
Gravatar

#2 Terning 9 år siden

Er enig i at den ser okay fed nok ud.

Men inden dagen er omme vil der være fyldt med.... hvad skal man sige??? Andre slags kommentar, fordi

"Haters gonna hate"
Gravatar

#3 Slettet Bruger [1502233946] 9 år siden

Jeg bliver jo nok nødt til at se den, alene fordi der er dinobots. Og fordi der er en minimal chance for, at Marky Mark viser overkroppen og synger "feel it, feel it".
Gravatar

#4 HonoDelLoce 9 år siden

Jeg bliver nødt til at spørge:

Er der en med bare et minimum af interesse for bagkataloget, der kan fortælle mig, hvorfor i alverden, man introducerede Dino-bots?

Altså, hvad er deres "fornuftige" forklaring på netop disse væsener?
Jeg har intet problem med ikke at have ret. Det er kun, hvis nogen påpeger det, jeg bliver stædig!
Gravatar

#5 Slettet Bruger [1502233946] 9 år siden

#4 -

Hvis vi taler i den originale tegnefilmserie: fordi de er cool. Eller, der er en semifornuftig forklaring, hvor The Autobots byggede dem, vistnok som et eller andet projekt, men de viste sig at være forholdsvis usmarte, men ret så stærke og brød med The Autobots på et eller andet tidspunkt og hjalp dem lejlighedsvis igennem serien.

Man skal dog ikke grave alt for dybt efter fornuftige forklaringer i den originale serier, fordi den hænger ikke supergodt sammen og der er masser af plothuller.

Her er det sikkert igen fordi de er cool, jeg mener, hvem kan ikke lide store mekaniske dinoer?
Gravatar

#6 daneimp 9 år siden

Godt at se at Bumblebee stadig er med :) - så vil jeg bare gerne have en forklaring på at Sam og co. ikke er ;)

Som #1 sagde en smule repetitiv, men skal da helt sikkert ses! :D
Gravatar

#7 elwood 9 år siden

bruno (3) skrev:
Og fordi der er en minimal chance for, at Marky Mark viser overkroppen og synger "feel it, feel it".


Ahh?start=0" allowfullscreen width="360" height="204"> så er det tid igen til klassikeren.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#8 T. Nielsen 9 år siden

Terning skrev:
Haters gonna hate
Bliver sikkert lige så ringe som forrige film!!!
Baby, it's cold outside
Gravatar

#9 Kviesgaard 9 år siden

#4

Nu har Bruno givet en god gengivelse af, hvorfor de blev introduceret i tegnefilmsserien.

Tager man derimod tegneserie-udgaven ( som Marvel stod for i sin tid! ), så er der en anden forklaring. I tegneserien, efter at autoboternes rumskib ( kaldet Arken ) er styrtet ned på Jorden ( taget være Optimus Prime ) og samtlige ombord-værende robotter ( autobotter og decepticoner ( på dansk kaldet bedragerne )) er gået off-line, opdager Arkens forsvars-systemer, at Shockwave ( decepticon ) er på vej mod jorden. Han bliver dog slået ud af kurs pga Jordens strålingsfelt, så han lander på sydpolen, i det område, der i Marvel-terminologi går under navnet Det Vilde Land, hvor der stadig lever dinosauer ( tegneserie-logik, der ikke nødvendigvis giver mening i den virkelig verden ).

For at stoppe truslen fra Shockwave, re-aktiverer Arken 5 autobotter og re-designer dem til, at ligner dinosaurerne, som Shockwave pt er omgivet af. Missionen lykkes til dels, da både Shockwave og Dinobotterne bliver sat ud af drift ( det man vist kalder uafgjort ).

I vores tid bliver Shockwave re-aktiveret, da en sonde sendt fra Arken ( og de nu online autobotter ) undersøger området for Dinobotterne. De bliver senere også bragt online af autobotten Ratchet, da samtlige andre autobotter er blevet besejret og gået off-line ( igen ) af Shockwave.

Beklager hvis forklaringen blev lidt lang, men jeg gik måske også lidt i selvsving undervejs.
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#10 Slettet Bruger [1502233946] 9 år siden

#9 -

I dag er det vist IDW der har licensen og jeg har ingen anelse om man har en overordnet canon i Transformers, men det er i hvert fald en bedre forklaring end i tegnfilmsserien. :D

Skriv ny kommentar: