Martin Scorsese skal instruere Leonardo DiCaprio i den kommende Apple Original Films-film “Wager”.

“Gangs of New York”, “The Aviator”, “The Departed”, “Shutter Island”, “The Wolf of Wall Street” og inden længe “Killers of the Flower Moon”. Scorsese og DiCaprio er et af det nye årtusinds mest spændende og succesfulde instruktør-skuespillerkombinationer, og snart kan de tilføje endnu et projekt til samarbejdet.

Læs også: “Leonardo DiCaprio deler første billede til Martin Scorseses ‘Killers of the Flower Moon'”

Den legendariske “Goodfellas”- og “Taxi Driver”-instruktør står nemlig bag endnu en filmadaptation af et værk af David Grann, forfatteren bag “Killers of the Flower Moon”-bogen. Den nye film, “Wager”, er en en fortolkning af Granns kommende faglitterære bog “The Wager: A Tale of Shipwreck, Mutiny, and Murder”. Det rapporterer The Hollywood Reporter. DiCaprio spiller en ledende rolle i filmen.

Filmen foregår i 1740’erne og fortæller historien om 30 overlevere, der går i land på den brasilianske kyst efter i første omgang at have forulykket på en ø i Patagonien. Dog bliver der stillet spørgsmål til historien, da tre sømænd ankommer med en anden båd ved den chilenske kyst og anklager de 30 helte for mytteri.

Det britiske admiralitet starter en retssag, der skal opklare sagens sande natur, og hvad præcist der skete på den patagoniske ø, hvilket afslører en historie om en besætning i en overlevelseskamp mod natur og deres egne menneskelige instinkter.

Både Scorsese og DiCaprio er udover deres roller som hhv. instruktør og skuespiller også producere – ganske ligesom på “Killers of the Flower Moon”. Dan Friedkin og Bradley Thomas, der ligeledes har arbejdet på “Flower Moon”, er også producere på filmen.

Hvornår vi kan forvente at se “Wager”, ved vi ikke, men imens vi venter på en premieredato, kan vi se frem til “Killers of the Flower Moon”, der forventes at få premiere ved Cannes næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: