Leonardo DiCaprio og Robert De Niro. To navne, man alt for sjældent har set sammen, pryder nu to nye “Killers of the Flower Moon”-plakater.

Ingen ringere end Martin Scorsese er lykkedes med at samle de to stjerner i hans næste film, som fortæller den virkelige historie om Osage-stammen i 1920’ernes nordlige Oklahoma, der fandt utrolig rigdom gennem områdets olie. Den pludselige rigdom førte dog en masse grådige amerikanere med sig, der manipulerede sig til så mange penge som muligt. Mere ville dog have mere, og inden længe begyndte man at ty til mord.

Du kan se traileren til “Killers of the Flower Moon” lige her.

Filmens to plakater prydes af DiCaprio som den hvide amerikaner Ernest Burkhart og Lily Gladstone som hans kone, Osage-medlemmet Mollie Burkhart. En af plakaterne viser også De Niro som filmens antagonist og Burkharts onkel William “King” Hale.

Kun tre navne pryder plakaterne, men med en instruktør som Scorsese bag roret, er der selvfølgelig andre stjerner med. Både Jesse Plemons, John Lithgow og den nylige Oscar-vinder Brendan Fraser kan ses i “Killers of the Flower Moon,” når den får premiere herhjemme den 19. oktober.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: