Der har været en del tvivl om forholdet imellem de næste to “Avengers”-film, efter at Marvel droppede idéen med en “Infinity War – Del I” og “Infinity War – Del II”. Nu er der kun én “Infinity War” og derefter en “Avengers 4″ endnu uden titel. Nu uddyber Marvel-chef Kevin Feige sammenhængen.

Se også: ”Infinity War”-forfattere: De to næste “Avengers” hænger stadig sammen

Der bliver således tale om to helt uafhængige film, der ikke hænger mere sammen end alle andre Marvel-film gør. Det foregår inden for samme univers, men det bliver to selvstændige film:

”Naturligvis er der en forbindelse, det er der med alle vores film – men det er ikke en første del og en anden del. Det er en hel film med en hel historie og så en hel film med en hel historie,” siger Kevin Feige til IGN.

Dermed bliver der altså tale om to film, som har en egen begyndelsen, midte og slutning i modsætning til eksempelvis de sidste to film i serien om “Harry Potter” eller “Twilight”, hvor der netop var tale om en første del og en anden del, som det altså også først var tiltænkt med de næste to “Avengers”-film.

Avengers: Infinity War” får premiere d. 3. maj i 2018.

Følg Filmz på Facebook.

Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Ceepa 1 år siden

Tænker ikke læserne på filmz er helt evnesvage :P ;)

Skriv ny kommentar: