MCU-chef Kevin Feige skal hjælpe Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy med at producere Star Wars.

Han har gjort Marvel Cinematic Universe til en gigantisk succes – nu skal han også producere en Star Wars-film.

Kevin Feige er kendt som en stor Star Trek-fan, men det tæller altså åbenbart også Star Wars:

”Kathy forfølger en ny æra for Star Wars-historiefortælling, og når vi ved, at Kevin er en stor fan, så gav det mening for disse to ekstraordinære producenter at arbejde sammen på en Star Wars-film,” siger Disney-chef Alan Horn til The Hollywood Reporter.

Sidste år var der rygter om en fyring af Kathleen Kennedy efter skuffelsen med “Solo”, men den idé blev droppet.

Dengang var favoritten til at overtage Lucasfilm-jobbet netop Kevin Feige – læs om det her.

Den nye rolle for Feige betyder dog ikke, at Kennedy får mindre ansvar internt hos Lucasfilm, siger en Disney-kilde.

Samtidig erfares det, at Kevin Feige har planer om, at én af de største MCU-stjerner skal medvirke i den kommende Star Wars-film.

Kevin Feige fortsætter samtidig med at stå i spidsen for MCU.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Geekalot 3 år siden

Rdj? Nye sith:)
Gravatar

#2 Gridlock 3 år siden

Hvis rygtet ellers taler sandt var grunden til at Kathleen Kennedy ikke blev fyret på grund af Star Wars 9 på det tidspunkt var Star Wars 9 så langt fremme, at hvis det var fiasko ville hvem end der overtog Kenndy´s position side med aben og det var det de færreste der ønskede.

Så er der også investorer spørgsmålet hvem har de tillid til, hvem har den nødvendige erfaring til og kunne køre sådan et projekt Kevin Feige havde ikke på det tidspunkt ej heller Dave Filoni.

Tror Infinity Wars og End Game er hvad der har ændret på det, tror Disney håber på at med Kevin Feige bag rettet, kan de ændre på det og faktisk få ændret på det så Star Wars bliver lige så stort som Marvel (hvilke det bestemt ikke har været her på det seneste)
Gravatar

#3 Johnny42 3 år siden

At være stor fan gør ikke nødvendigvis at man forstår universet og ved hvad det har brug for. Hvis man ser bort fra alle andre fejl og mangler ved TLJ, så bare forsøget på at indføre den tåkrummende ringe marvel humor gør at det lige før det ikke er til at holde ud at se filmen. Håber ikke det fortsætter med Kevin Feige ind over. Men det er så kun en film, så må vi se hvad der sker. Men Star Wars er ikke et cinematic universe, hvor det hele behøver hænge sammen. Det er en gigantisk galakse med utallige verdener, hvor man kan lave enkeltstående film, der finder sted i en afkrog af galaksen eller en trilogi af film der afdækker en bestemt tidsperiode.

Og så et spørgsmål. Hvad laver Lucasfilm Story Group egentlig? Var det ikke deres opgave at binde det hele sammen? Eller er de kun konsulenter man kan komme til hvis man har nogen spørgsmål.

Men en de burde have holdt fast i er JJ Abrams. Han forstår om nogen Star Wars, men nu har han underskrevet en aftale med WarnerMedia.

Som udgangspunkt er jeg ikke modstander af de ting der sker i TLJ. Det er måden de præsenteres på der er afgørende, og her er jeg sikker på at JJ Abrams ville have præsenteret dem både mere logisk og troværdigt end Rian Johnson gjorde, hvis han havde instrueret filmen.
Gravatar

#4 Geekalot 3 år siden

#3 Så skal JJ heller ikke roses mere da. Manden turde ikke komme med han egne ideer.
Hvilket jeg frygter han heller ikke gør den her gang, men blot kopiere fra de oprindelige 3 film af igen.
Men han trods alt 100 gange bedre en Rian er/var til at lave en Star Wars film :)
Gravatar

#5 Johnny42 3 år siden

#3 Jeg ved ikke om Katleen Kennedy har en så ekstrem agenda, som du har skrevet, men jeg er da enig i at hun nok ikke er blevet fyret endnu fordi hun skulle have episode IX med. De finder nok en erstatning for hende i løbet af de næste 1-2 år, og så vil de ikke kalde det en fyring, men at hun har stået i spidsen for Star Wars i en årrække og vil søge nye udfordringer.

Jeg ved ikke hvor involveret hun har været i tidligere films succes, men det kan man bare ikke bruge til at bedømme, hvordan det er gået med Star Wars under hendes ledelse. Med det hun har været direkte ansvarlig for er det ikke gået særligt godt, fyring af/konflikter med instruktører, ingen plan(I hvert fald set udefra) hvor Star Wars skal bevæge sig hen, adskillige film-projekter, der er blevet droppet, givet en film-utrilogi til den instruktør(Rian Johnson) der har skabt størst splittelse i Star Wars fan-basen.

Spændende at se om den trilogi overhovedet bliver til noget, eller de fortsætter med at udskyde den. Nu er den nok som minimum udskudt mindst 5 år.
Gravatar

#6 Johnny42 3 år siden

#4 Jeg vil hylde og rose ham til hver en tid:-). Det er ikke en selvfølge at lave en god Star Wars film, og der er sikkert hardcore Star Wars fans der er uenige, lige som der er hardcore Star Trek fans der er uenige, men han har formået at genoplive 2 franchises, hvilket også er en præstation :-).
Gravatar

#7 lupus 3 år siden

Det værste ved det her er, at så der en reel mulighed for rygterne om at Brie Larson bliver en del af Star Wars
Gravatar

#8 lupus 3 år siden

er rigtige

Skriv ny kommentar: