Efter “Solo”-floppet er Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy blevet rygtet på vej ud – det bliver nu afvist.

Hun har ansvaret for succesen med “The Force Awakens”, “Rogue One” og “The Last Jedi”, der til sammen har solgt biograf-billetter for over fire milliarder dollars.

Men med “Solo: A Star Wars Story” har Kathleen Kennedy oplevet sin første fiasko – “Solo” kommer sandsynligvis til at give underskud.

Derfor er rygterne begyndte at florere: Er Kathleen Kennedy på vej til at blive afløst som chef for Lucasfilm?

Det skulle angiveligt ske til september, hvor hun i så fald selv ville meddele, at hun trænger til ‘nye udfordringer’.

Disney-kollegaen Kevin Feige – chef hos Marvel Studios – er endda blevet rygtet til som en mulig afløser.

Det sker dog næppe. Fyrings-rygterne bliver nu afvist, erfarer Deadline.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 FlushNorris 4 år siden

*ruller med øjnene helt om i nakken* av
Gravatar

#2 HighFlyer15 4 år siden

Lort :/
Gravatar

#3 Johnny42 4 år siden

Ingen i de stillinger er fyret, før man går officielt og siger at de er fyret. Disney vil fortsætte med at afvise det indtil de melder noget officielt ud. Det samme skete jo med Zack Snyder. Og som regel er der ingen der bliver fyret, men de skifter til en anden stilling, eller søger nye udfordringer og derfor fratræder stillingen.

Nu har de sikkert travlt med at undersøge hvad der gik galt, og hvorfor Solo ikke levede op til forventningerne, men som øverste chef for Lucasfilm har Katleen Kennedy det overordnede ansvar. Jeg synes faktisk bedre om filmen efter at have set den nogle gange, men noget som jeg stadigvæk føler er at det her er en film, der aldrig burde være lavet. Historien kunne lige så godt være blevet fortalt i en tegneserie eller en bog, faktisk hvis det går som med de tidligere film, så kommer der senere på året både en tegneserie- og bog- adaptation.

Solo er dog ikke det eneste problem for Kathleen Kennedy. Hun har haft problemer med samtlige instruktører, bortset fra Rian Johnson, der til gengæld har splittet fan-basen, og af fremtidige projekter der er blevet rygtet, er der ikke nogen, der lyder spændende. Måske det der kommer fra David Benioff og D.B. Weiss(dem fra GoT), men da vi ikke har hørt noget om dette, så er det kun pga. deres tidligere arbejde, at det måske kan være lidt interessant.

Jeg ved ikke hvem der traf beslutningen om at episode VIII skulle ende ud i et nyt empire mod en ny rebel alliance, men episode IX virker heller ikke særligt interessant længere, og som øverste chef falder det igen tilbage på Kathleen Kennedy.
Gravatar

#4 Edward Teach 4 år siden

Ud med hende. Hun har intet godt gjort

Skriv ny kommentar: