Marvel-fans skal også til at følge med i en række Disney Plus-serier, hvis de i fremtiden vil forstå alt i Marvel Cinematic Universe.

Det var ligetil med ‘The Infinity Saga’, som blev afsluttet med “Avengers: Endgame” og “Spider-Man: Far From Home”.

Hvis man som fan så MCU-filmene, var man med i den overordnede handling på kryds og tværs i MCU. Det forandrer sig med Phase 4, som begynder i 2020.

Her bliver en række Disney Plus-serier en aktiv del af MCU, hvilket betyder, at Marvel-fans nu også skal til at se serier:

”Hvis du vil forstå alt i fremtidens Marvel-film, så får du nok brug for et Disney Plus-abonnement, fordi begivenheder i serierne vil få effekt ind i kommende film som ‘Doctor Strange in the Multiverse of Madness’. Scarlet Witch bliver en nøglekarakter i den film,” siger Feige ifølge Bloomberg.

Kevin Feige har senest afsløret, at også “Loki”-serien bliver direkte forbundet med “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” – læs om det her.

Foruden “WandaVision” og “Loki” bliver også “The Falcon and the Winter Soldier” og “Hawkeye” en del af Phase 4-serierne.

Desuden har Marvel Studios annonceret MCU-serierne “Ms. Marvel”, “Moon Knight” og “She-Hulk” til Disney Plus – formentlig til Phase 5.

Læs også ‘Disney Plus annoncerer dato for største lande i Europa – muligvis også Danmark‘.

Disney Plus går i luften i USA, Canada og Holland d. 12. november.


Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Geekalot 7 måneder siden

Så må de jo sørge for at folk kan få Disney+. Indtil da vil piraterne vinde igen....
Gravatar

#2 Mejse 7 måneder siden

#1 heldigvis har alle det jo nok inden de film det har betydning for udkommer :)
Gravatar

#3 Geekalot 7 måneder siden

#2 Må man da håbe.
Gravatar

#4 Hive 7 måneder siden

Forhåbentligt bliver de også stadig udgivet på blu-ray/dvd. Jeg er old school og foretrækker de fysiske medier.
Gravatar

#5 The_Corrector 7 måneder siden

#1 Piraterne vil vinde uanset hvad. Selskaberne er blevet så grådige, at i stedet for at samarbejde med hinanden om 1 tjeneste, så vil de alle have hver deres tjeneste. Hvilket har får dem som gik væk fra piraterne til at vende tilbage.

#4 Indtil videre ja, men det er Disney vi taler om, så det kun spørgsmål om tid, før det ikke længere er muligt. Ligesom det også kun er spørgsmål om tid før Disney dræber biograferne.

Med den nye tjeneste, kan Disney tjene endnu flere penge på ikke at udgive deres film i biograferne. Screen Rant har talt om dette, og nu mere de argumenterer for at Disney vil gøre det, nu mere enig bliver jeg i at det desværre lyder som noget Disney kan finde på.

Du kan selv prøve at høre deres argumenter her:
Gravatar

#6 Mejse 7 måneder siden

#5 hvis man ser bort fra at det ville være ulovligt for dem at samarbejde om 1 tjeneste, og at det absolut ikke giver mening for nogen ud over dovne nærige forbrugere, så har du da ret :)
Gravatar

#7 The_Corrector 7 måneder siden

#6 At forbrugerne ikke gider betale x antal kroner og øre hver måned til x antal tjenester, har intet med dovne nærighed at gøre. Det har derimod noget at gøre med, at forbrugerne er bevidste om hvad de bruger penge på. Nårh det er sagt, så har jeg altid ret, også når jeg tager fejl.
Gravatar

#8 Geekalot 7 måneder siden

Ville ønske der blev lavet en platform, hvor man så kunne kæde sine streaming tjenester ind over, så man betalte til 3 forskellige. Men kun havde 1 platform.
Gravatar

#9 Mejse 7 måneder siden

#7 det er præcis nærighed og dovenskab der fører folk mod ulovlige downloads, at de er bevidste om hvad de bruger penge på, er irrelevant, livet er nu engang sådan, at hvis man køber en ting undvære man sandsynligvis en anden, det gælder også underholdning :) nårh det er sagt, så har du aldrig ret, selv når du har ret :)
Gravatar

#10 MartinEH 7 måneder siden

#6 Det er ikke ulovligt for dem at samarbejde om en tjeneste - det er ulovligt at blive enige om en kunstig høj pris, ekskludering af nye konkurrenter eller andet konkurrenceforvridende, men at selskaberne bliver enige om en tjeneste, der holder nogenlunde samme prisniveau som nu og ikke som sådan er kædet sammen med et af selskaberne er ok. Men det kommer aldrig til at ske ;-)

Skriv ny kommentar: