Ikke alle hos Marvel Studios var begejstrede ved slutningen på “Avengers: Infinity War”.

“Avengers”-filmene er særlige internt hos Marvel Studios, fordi de har konsekvenser for de enkelte solo-heltes universer.

Og “Infinity War” har som bekendt store konsekvenser for flere af MCU-heltene – og du skal naturligvis klikke væk nu, hvis du ikke vil vide hvilke.

For som bekendt dræbes en del Marvel-helte til slut af Thanos – heriblandt Black Panther, men det ønskede Marvel-producent Nate Moore ikke:

”Jeg bad dem om at genoverveje, men historie-fortællingen gav mening… Jeg håber, de kan løse det igen” siger Moore til The Huffington Post.

Nate Moore var konkret producer på “Black Panther”, så han ønskede naturligvis at sikre sig, at “Infinity War” ikke fjernede muligheden for en “Black Panther 2”.

Det har den dog gjort – i hvert fald indtil “Avengers 4” får premiere i 2019.

Her kan du få teorien om plottet i netop “Avengers 4”.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 kblood 4 år siden

Altså så vidt jeg ved så er der stadig kontrakt på mere end halvdelen af dem som blev dræbt... så det virker ret sikkert at der bliver en eller anden form for "hey, nu lever de igen".

Det virker jo sådan generelt usandsynligt at de ikke hopper til et andet univers eller bruger noget tidsrejse... eller infinity glove... til at ændre på det som skete.

Skriv ny kommentar: