I en ny video hylder Marvel de helte og film, der har udgjort MCU hele vejen op til “Avengers: Endgame”, samtidig med at de teaser alle de fantastiske superhelteeventyr, vi kan se frem til i Phase 4.

“Marvel Studios Celebrates the Movies” hedder videoen, der åbner med Stan Lees velkendte stemme, der forener folk i “én stor familie”. Marvel hylder her ikke blot dets egne film, men også de fans, der har fulgt med på den vilde rutsjebanetur, der har været MCU.

Videoen sørger for at give os et blik på nogle nye scener af “Black Widow” og “Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings”, men denne gang er det hverken Scarlett Johansson eller Simu Liu, der stjæler spotlightet. Marvel giver os nemlig også det første kig på “Eternals”, mens de derudover offentliggør nye titler på “Black Panther 2” og “Captain Marvel 2” samt premieredatoer på flere film. Under videoen giver vi et overblik over dens største annonceringer.

“Eternals”

Den nylige Oscar-vinder Chloé Zhao instruerer “Eternals”, og nu har vi endelig fået et kort blik på, hvad vi kan forvente os. Zhaos cinematografi føles naturlig i hvert eneste skud, og selvom vi ikke får alle gruppens superhelte at se i fuld flor, er Angelina Jolies sværdsvingende Thena nok til at sætte ild under filmens hype.

“Black Panther: Wakanda Forever”

“Black Panther 2” har fået en ny titel, der får tankerne hen på den afdøde Chadwick Boseman, der med sin præstation som den titulære hovedkarakter satte et præg på superhelteverdenen, der er svært at efterkomme. Rollen bliver med god grund heller ikke recastet, og derfor bliver det interessant at se, hvordan filmen tackler tabet af Boseman og dét, han for så mange symboliserede.

“The Marvels”

Den anden film til at få ændret sin titel er “Captain Marvel 2”, der nu hedder “The Marvels”. Det nye navn og logo kommer med henblik på, at det ikke længere blot er Brie Larsons Carol Danvers alias Captain Marvel, der er i fokus. Denne gang slår hun sig sammen med Teyonah Parris’ Monica Rambeu, der i “WandaVision” fik sine superkræfter, hvorfor hun formentlig vil blive kendt gennem hendes superheltealterego Spectrum. Derudover udgøres The Marvels også af Iman Vellanis Ms. Marvel, der i 2021 får sin MCU-debut i serien af samme navn.

Premieredatoer

Videoen sluttede af med at afsløre alle de datoer, vi skal krydse af i vores kalendere. Alle hidtidige Phase 4-film (på nær “Fantastic Four”), har nemlig endelig fået premieredatoer, som listet nedenfor.

  • “Black Widow” (7. juli 2021)
  • “Shang-Chi: And the Legend of the Ten Rings” (3. september 2021)
  • “Eternals” (5. november 2021)
  • “Spider-Man: No Way Home” (17. december 2021)
  • “Doctor Strange in the Multiverse of Madness” (25. marts 2022)
  • “Thor: Love and Thunder” (6. maj 2022)
  • “Black Panther: Wakanda Forever” (8. juli 2022)
  • “The Marvels” (11. november 2022)
  • “Ant-Man and the Wasp: Quantumania” (17. februar 2023)
  • “Guardians of the Galaxy Vol. 3” (5. maj 2023)

Med den nye video er der blot endnu mere at glæde sig til, efter Marvel i forvejen har masser at arbejde med i form af alle de Disney+-shows, der bliver produceret i øjeblikket. Det er svært at få armene ned, men hvis det er muligt, så skriv endelig, hvad I ser frem til ovenpå annonceringen.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 CaGoDa 3 år siden

hvis man har set Avengers:Endgame så råber T'challa/Black Panter Wakanda Forever og The Marvels Monica Rambeu har hvad jeg kan forstå også gået under navnet Captain Marvel i tegneserierne.
Gravatar

#2 Star Trek fever 3 år siden

Dr Strange og Guardiens ja tak. Traileren til Thor afgør dens skæbne. Resten kommer ikke til at blive "oplevet". Orker det ikke
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#3 ccbj 3 år siden

Episk musik! Får mig virkelig i stemning.

Skriv ny kommentar: