Kun én eneste titel mangler at blive afsløret for de næste tre år med MCU.

Med de seneste dages rokader af MCU-titler til biograferne og hos Disney Plus er puslespillet af Marvels premiereplan til og med 2022 nu endelig ved at være lagt. Der mangler faktisk kun én titel.

Endnu holder Marvel døren på klem for en hemmelig titel den 7. oktober i 2022 – hvilken kan der være tale om? Der er to gode bud.

Det første er “Ant-Man 3”, der før rokaden var i spil til den 18. februar i 2022, men den er nu overtaget af “Thor 4”, som måtte flytte fra 2021.

Instruktør Peyton Reed har skrevet kontrakt på “Ant-Man 3”, der netop har hyret en manuskriptforfatter – læs om det her.

Den anden mulighed er “Blade”, som på rygteplan har forbindelse til Disney Plus-serien “Moon Knight”, der også får premiere i 2022. Oscar-vinderen Mahershala Ali er allerede castet til titelrollen i “Blade”, som meget muligt kan afrunde MCU i 2022.

Hvad med “Guardians of the Galaxy 3”? Den får formentlig først premiere i 2023, da instruktør James Gunn gør DC-filmen “The Suicide Squad” færdig først – og den får premiere i 2021. Til den tid kan arbejdet begynde på en tredje film om galaksens vogtere.

Dog vil flere “GOTG”-karakterer angiveligt medvirke i “Thor: Love and Thunder”.

Læs også ‘MCU-brøler: Guardians er med i “Thor: Love and Thunder”‘.

Marvel Cinematic Universe – premiereplan 2020-2022:
2020
Black Widow [6. november]
The Falcon and the Winter Soldier [Disney Plus]
WandaVision [Disney Plus]
2021
Eternals [12. februar]
Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings [7. maj]
Spider-Man 3 (Sony Pictures)[16. juli]
Doctor Strange in the Multiverse of Madness [5. november]
Loki [Disney Plus]
2022
Thor: Love and Thunder [18. februar]
Black Panther 2 [8. maj]
Captain Marvel 2 [8. juli]
? [7. oktober]
Hawkeye [Disney Plus]
She-Hulk [Disney Plus]
Ms. Marvel [Disney Plus]
Moon Knight [Disney Plus]Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 MartinEH 2 år siden

Jeg ved godt, at det er tidligt at spørge, men er der nogen forlydender om Loki, WandaVision og FalconWinterSoldier er one-off serier, der primært skal bruges til at fylde ud og binde sammen, eller er det serier, der potentielt kan få en sæson 2, hvis der bliver taget godt imod dem?
Gravatar

#2 DOMINA7HOR 2 år siden

MartinEH (1) skrev:
Jeg ved godt, at det er tidligt at spørge, men er der nogen forlydender om Loki, WandaVision og FalconWinterSoldier er one-off serier, der primært skal bruges til at fylde ud og binde sammen, eller er det serier, der potentielt kan få en sæson 2, hvis der bliver taget godt imod dem?


De får næppe en fortsættelse, uanset hvor godt de klarer sig, men man skal selvfølgelig aldrig sige aldrig. "Forsættelsen" ligger i filmene, enten deres egne film, eller cameoer hist og her (kan også være serier). Det er jo allerede meldt ud, at WandaVision f.eks. ligger op til DS2, hvor Wanda også vil medvirke. Ligesom DS2 vil hænge sammen med Loki-serien som vil hænge sammen med Thor 4. Ligesom Black Widow og Falcon and the Winter Soldier også vil hænge sammen. Fyld vil jeg ikke kalde serierne, men de er helt sikkert med til at binde tingene sammen. Og så giver en serie på 6-8 timer andre muligheder for at lege med karaktererne og udforske dem lidt mere. Det giver dem flere og nye muligheder. Det er dog sikkert, at vi kommer til at se karakterne igen . Men nok ikke i en decideret "sæson 2."
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 2 år siden

#1 Der går rygter om, at 'Loki' kan blive undtagelsen, der får en Sæson 2. https://filmz.dk/hemmeligt-daeknavn-for-marvel-pro...

Ellers er serierne tiltænkt som afsluttede. Altså kommer der næppe en WandaVision: Sæson 2, men Wanda kan sagtens igen optræde i en MCU-serie - måske i en ny konstellation.

Skriv ny kommentar: