Det er 12 år siden, at Wesley Snipes sidst var Marvel-vampyren Blade. Nu pønser Marvel så på at vække vampyren til live igen.

Se også: Wesley Snipes: Mere “Blade” er muligt

Det er ComicBook, der erfarer, at Marvel har planer med “Blade”. Tilbage i 2013 skaffede de sig rettighederne tilbage til “Blade”, “Ghost Rider” og “The Punisher” med en klar plan.

For “The Punisher” er allerede integreret ind i Marvel-universet hos Netflix, imens Ghost Rider har meldt sig under fanerne hos “Agents of S.H.I.E.L.D.”. Nu mangler kun “Blade” af de tre.

Spørgsmålet er så, om det bliver som film eller serie. Wesley Snipes var til møde med Marvel tidligere på året – han er interesseret – men angiveligt overvejer Marvel også at re-caste Blade-rollen til en kvinde.

Alt er således i spil. Det eneste, der virker sikkert, er, at vi kommer til at se meget mere til Blade inden længe.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Adagio 7 år siden

Det kunne da være fedt hvis han vendte tilbage som Blade, det ville jeg helt klart se frem til

Skulle de vælge at recaste, ser jeg ikke noget problem med at det bliver en kvinde der overtager rollen, så længe de vælger en der passer godt ind i rollen.
Jeg kan dog allerede nu sagtens høre ramaskriget skulle det ske at de vælger at gå den vej. I det tilfælde kan de lige så godt gå hele vejen og sige at det den her kvinde er hvid eller asiat, lesbisk, vegatar og så blev hun lavet i et eksperiment på et laboratorie i Rusland :D
Gravatar

#2 Geekalot 7 år siden

Tag nu Snipes igen, så giv ham en datter der kan laves spin offs med :) Så alle vel tilfredse :)
Gravatar

#3 David Munch 7 år siden

Ville være alt for fedt hvis de tog Snipes igen! Men jeg ville heller ikke blive ked hvis de prøvede med en kvindelig hovedrolle. Måske de kunne lave film med Sniper, og Netflix serie med en kvinde? 8)
Gravatar

#4 JimmyLarsenDamsgaard 7 år siden

Jeg synes han er for gammel og stiv i sine bevægelser. Ikke Sniper tak. Ville også være underligt med samme skuespiller når de gamle film vel ikke er en del af MCU.
Gravatar

#5 Adagio 7 år siden

Geekalot (2) skrev:
Tag nu Snipes igen, så giv ham en datter der kan laves spin offs med :) Så alle vel tilfredse :)


Det kunne være interessant, I'm in :)

Det vil dog nok ændre en del på den nye Blade, som mange ikke vil bryde sig om tror jeg.
Hvis jeg husker korrekt så er det vigtige i Blade at hans mor var menneske og hans far var vampyr, hvilket betyder at han er 50/50 menneske/vampyr. Hvis Blade bliver far, så vil datteren vel være 25/75. Mest menneske hvis mor er menneske, eller mest vampyr hvis mor er vampyr. Ellers skulle han da være heldig at finde en mor til datteren der også er 50/50

JimmyLarsenDamsgaard (4) skrev:
Ville også være underligt med samme skuespiller når de gamle film vel ikke er en del af MCU.


Dette ser jeg ikke som noget problem, da der som sådan jo ikke er noget der direkte antyder i de gamle film at de ikke er en del af det univers vil jeg mene. Godt nok eksisterede det universe ikke dengang så vidt jeg ved, men dette vil vel ikke nødvendigvis stoppe den nye film fra at blande den her serie ind i det univers. Men det tvivler jeg på at det vil skeDet skulle ikke undre mig at de ender med at lave en reboot lidt på samme måde som Kickboxer filmene. Snipes ender måske med at komme med i den her reboot, men han vil ikke komme ind som Blade, men måske som læremester til den nye Blade eller måske enda som the bad guy
Gravatar

#6 Geekalot 7 år siden

#5 Mener nu hans mor bliver indlagt efter en vampyr har bidt hende, der er hun allerede gravid. Men om det dig eller mig der har ret er hvis ligegyldig, da det i sidste ende hvis ender i det samme :)
Men det jo sådan også ligegyldig da de har det serum Blade tager. Men mulighederne er store for at beholde Snipes også stadig få en kvindelig skuespiller ind over som en equal god vampyr, hvis det er det de vil. Som sådan genere tanken mig ikke om en kvindelig slags Blade, hvis de gør det på en ordentlig måde, hvilket detsvære ikke er særlig tit de gør i Hollywood.
Gravatar

#7 Adagio 7 år siden

Jeg tror du har ret (er ved at være mange år siden jeg sidst så filmene), men som du selv siger så vil det nok ikke gøre den store forskel om det var det ene eller det andet :)

Men ja, det kunne blive meget godt (krydser fingre), men ingen tvivl om at mange vil klage over det
Gravatar

#8 Alex- 7 år siden

Ghost Rider mangler stadigvæk. Robbie Reyes versionen blev introduceret i Agents of SHIELD, men de gemmer på Johnny Blaze, som er den originale. Jeg gætter på at Marvel ikke lod ABC bruge Johnny Blaze da de sikkert har planer for ham til en film eller serie.

Men ser meget frem til at se hvad de kan gøre med Blade. Mon ikke vi også får introduceret Morbius i den sammenhæng. :)
Gravatar

#9 SublimeKen 7 år siden

Det eneste, der virker sikkert, er, at vi kommer til at se meget mere til Blade inden længe.


Kevin Feige har allerede afvist dette. Det med at Marvel har planer med Blade inden for den nærmeste fremtid kommer fra en kommentar som Kate Beckinsale gav på hvorfor Marvel havde afvist en Underworld crossover. Men da Kevin Feige blev spurgt, svarede han at grunden til at de havde afvist en Underworld crossover, at fordi de hellere ville lave deres eget med karakteren, men at der desværre ikke er nogle planer med ham lige foreløbig.

Skriv ny kommentar: