Homoseksuel annoncering på vej fra Marvel Studios, siger Joe Russo.

Der er blevet lovet mere mangfoldighed i fremtidens MCU, der blev kickstartet med en åbent homoseksuel cameo-karakter i “Avengers: Endgame” – læs mere om det her.

Men der kommer også en decideret homoseksuel MCU-helt i Phase 4.

Det afslører “Avengers: Endgame”-instruktør Joe Russo:

”Der er en homoseksuel karakter på vej i en af deres film, og jeg tror, at Kevin [Feige] vil annoncere det ganske snart,” siger Joe Russo.

Når der skal en større annoncering til, er der ganske givet ikke blot tale om en mindre rolle, men en central helterolle.

Der spekuleres allerede i “The Eternals”-hovedkarakteren Hercules som den altså første åbent homoseksuelle MCU-helt.Vis kommentarer (49)
Gravatar

#31 Mejse 3 år siden

#27 igen igen IGEEEEEEN, mere spalteplads i nyhederne og brug af en i PR sammenhæng, er ikke positiv særbehandling, det er et udtryk for det er en samfundsmæssigt stor ting i disse dage, så nemt er det....den eneste der snakker om pediestaler er dig.

men det passer jo ikke ind i dit verdenssyn fordi bla bla blaaaaaaaa.

lad nu bare dem have deres glæde, og forstå hvad positiv særbehandling betyder.
Gravatar

#32 Star Trek fever 3 år siden

Mads47 (30) skrev:
#29 ja i Danmark har homoseksuelle mange af de samme muligheder, men nu pointerer jeg lande hvor de bliver forfulgt eller være slået ihjel. En bedre accept af homoseksuelle på verdens plan, vil være med til at rykke grænser.

Jeg mener at vi kan unde dem lidt medie opmærksomhed. Om du så kalder det reklame, må du om. Så længe det er med til at give end bedre accept.

Så længe man fremhæver en seksualitet frem for en anden bliver det aldrig bedre. Indrag det som en naturlig del af filmen. Og undgå at sole sig i godhedens lys imens. Så går det langt hurtigere med at acceptere det. Desuden se lande du snakker om, fortrinsvis muslimske og kommunistiske, har jo også en brist hvad angår ytringsfrihed. Så de scener bliver aldrig vist i de lande. Slet ikke når det er en del af reklamen for filmen
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#33 Mejse 3 år siden

#32 det er bare super forkert det der....der er tonsvis af lande der ikke er muslimske og kommunistiske, som ikke er accepterende overfor homoseksualitet....og sjovt for du sagde jo selv, at der var shows med homoseksuelle par i 90erne som var en naturlig del af det og præcis som du vil have det....men der er stadig ikke meget større accept af det så din plan virker tydeligvis ikke....faktisk vil jeg sige det er værre end i 90erne...ja flere accepterer det...men også flere er større modstandere af det.

så nej din plan virker ikke....har aldrig virket for noget og vil aldrig gøre det.
Gravatar

#34 Mads47 3 år siden

#32 Nej det passer ikke rigtig, fremgang sker aldrig via at forblive i en gråzone. Alt fremgang sker på kost af "ekstremer" og "provokation", ved at udfordre status quo. Det kommer ikke af at være sofa vælger. Sådan har hele vores historie været både med kunst, film og musik. Man skal ikke undervurdere hvor stor meget disse medier fylder i folks baghoved.

Ja du har ret at censuren begrænser de lande og hvad der bliver vist, men et internationalt press kan være med til at skabe fremgang.
Gravatar

#35 Justin 3 år siden

#34
Men hvis man presser for meget kan der også komme modtryk, og vi er ved at være der

Hvis en superhelt er lesbisk, så lav dog en kvinde / kvinde sex scene, men lad være med at sælge filmen på det, jeg orker ikke at høre mere om det !
Gravatar

#36 Mejse 3 år siden

#35 der vil altid være modtryk og det har der været fra start af, men det kommer fra folk der ikke kan lide "den slags" som udgangspunkt, og det er ikke noget der skal forhindre trykket, for trykket er det eneste der kan skabe forandring.

og dem som bare ikke orker hører mere om det, kommer jo ikke rigtig med et modtryk, de er bare trætte af at hører om det, hvilket er helt fair.
Gravatar

#37 Mads47 3 år siden

#35 hvis man stoppet hver gang der var modtryk ville vi aldrig komme nogen vegne. Forandring kommer ikke af sig selv, man er nød til at udfordre status quo..for better and worse. Jeg siger ikke alle tilfælde er gode og ikke alt bliver gjort for de rette grunde. Men der kommer et tidspunkt hvor det ikke vil gå os på længere og det bare bliver en del af normen.

Til den tid tager vi så hele balladen igen, for så er der noget nyt der udfordre vores normer.
Gravatar

#38 Justin 3 år siden

#37
Man er nød til at finde en anden måde at gøre det på, den nuværende måde giver bare mig kvalme og får mig trykke væk fra ligegladhed til at hade dem


Gravatar

#39 Mads47 3 år siden

#38 at det giver dig kvalme er en bagatel og lidt ligegyldigt for den mangle af accept der er for folk af andre farver og sexualit.

Men ingen forandring kommer ved at være sofa vælger. Kun ved at udfordre status quo.
Gravatar

#40 Geekalot 3 år siden

Vi er vel alle sammen enige om at film bliver laver for at tilfredsstille så mange som muligt ikke? Specielt Blockbuster film.
Så kan det vel ikke skrives kortere.
Håber dælme nogle i den tråd her er sofa vælgere.....

Skriv ny kommentar: