Gamora bliver sandsynligvis en central del af handlingen i “Guardians of the Galaxy 3”, teaser “Endgame”-instruktør Joe Russo.

DER SKAL ADVARES IMOD SPOILERS!

Hun døde på Vormir i “Infinity War”, men Gamora var alligevel tilbage i “Avengers: Endgame”.

Det var imidlertid 2014-udgaven af Gamora, der ikke har oplevet begivenhederne i “Guardians of the Galaxy” og “Guardians of the Galaxy Vol. 2”.

Derfor kan Peter Quills søgen efter Gamora i kølvandet på “Endgame” meget vel blive plottet i “Guardians of the Galaxy 3”:

”Quill leder efter hende i slutningen af filmen… Hvis hun er i live, er det ikke den samme Gamora… Uanset hvad bliver det en rejse for ham,” siger Joe Russo ifølge ComicBook.

Optagelserne til “Guardians of the Galaxy 3” begynder i 2020 med sandsynlig premiere i 2021, hvor der er tre premieredatoer at vælge imellem – læs om det her.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 Nagash 3 år siden

Jeg håber virkelig Thor er med jævnfør slutningen på Endgame. Forhåbentlig stadig med øldunk :-D
Gravatar

#2 Gorman 3 år siden

#1 :)
Mon ikke øldunken er væk, nu hans problem og mindreværd er fixet.
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!
Gravatar

#3 SublimeKen 3 år siden

#2

Nu er det jo James Gunn der kommer til at lave 3''eren, så det er i sidste ende op til ham om øldunken skal forsvinde, og med tanke på tonen i de forrige GotG film, så har jeg en fornemmelse af at øldunken bliver indtil videre.
Gravatar

#4 Nagash 3 år siden

Det er ligefrem blevet sagt, at Gunn selv vælger, om han overhovedet vil have Thor med. Men ja, med hans tilgang, så kunne jeg nu godt forestille mig, at han tager ham med og øldunken kunne han sikkert også finde på at beholde :)
Gravatar

#5 Gorman 3 år siden

Tja vi får se :)
Og selvfølgelig skal the AsGuardian være med :)
Hudson til Vasquez i "Aliens": "Have you ever been mistanken for a man? No, have you!!!

Skriv ny kommentar: