“Guardians of the Galaxy Vol. 3”-produktionen er i gang, og “Peacemaker”-skuespiller Chukwudi Iwuji har sluttet sig til castet i en tilsyneladende stor rolle.

Instruktør James Gunn er ikke bleg for at gøre tingene på sin egen måde. Han annoncerede på Twitter, at den næste “Guardians”-film bliver hans sidste i franchisen, og nu har han ud af det blå annonceret inklusionen af Iwuji i et tweet angående produktionsstarten på den kommende superheltefilm.

I et opfølgende tweet kalder Gunn den 47-årige skuespiller “en af de bedste skuespillere, jeg nogensinde har arbejdet med” og beskriver rollen som som én, “enhver stornavnsskuespiller i Hollywood ønskede sig”.

Hvem Iwuji skal spille, ved vi ikke endnu, men det er tilsyneladende en utroligt tiltrækkende rolle, som forhåbentlig for alvor kan sætte fut i skuespillerens karriere.

“John Wick: Chpater 2”-skuespilleren er ikke den eneste nye tilføjelse til “Guardians”-castet. I oktober blev nemlig det offentliggjort, at Will Poulter (“Midsommar”) skal spille superhelten Adam Warlock i den kommende Gunn-film.

Iwuji spiller lejesoldaten Clemson Murn i Gunns kommende John Cena-ledte DC-serie “Peacemaker” og har tydeligvis gjort et fantastisk indtryk på instruktøren.

Læs også: “John Cenas humoristiske evner stråler i første officielle trailer til ‘Peacemaker'”

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” får premiere den 5. maj 2023.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: