De fleste fra “Avengers”-holdet har en egen solofilm. Thor, Captain America, Hulk og Iron Man. Det er endnu ikke tilfældet med heltene fra “Guardians of the Galaxy”, men måske er et spinoff nu endelig på vej.

Læs også: Mandlig Marvel-instruktør: “Guardians of the Galaxy 2” bliver feministisk

Det er datter af Thanos og søster til Gamora, snigmorderen Nebula, som nu måske får en egen solofilm. I hvert fald hvis det står til “Guardians of the Galaxy”-instruktør James Gunn:

”Jeg er enig i, at Nebula bør få sin egen film – det er noget, vi har overvejet fra begyndelsen,” siger Gunn ifølge ComicBookMovie.

Dermed fortsætter Gunn sit feministiske fokus, som han har erklæret, at den kommende sequel med titlen “Guardians of the Galaxy Vol. 2” vil få. Han vil skabe ligestilling, og det betyder altså nu måske en solofilm om og med Nebula.

“Guardians of the Galaxy Vol. 2” får premiere d. 5. maj.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 Lawman 7 år siden

Han siger det ikke til ComicBookMovie, han svarer på en kommentar på Twitter.

Derfor et lidt spinkelt grundlag at lave en nyhed om, at der måske er et spinoff på vej...
Gravatar

#2 Morten Vejlgaard Just 7 år siden

#1 Tak, havde ikke kunne finde oprindelses-citatet - der ryger et 'ifølge' på i stedet.

Der står i øvrigt intet om, at et spinoff er på vej, men at James Gunn ønsker et, hvilket kan være et skridt på vejen mod en solofilm. Præcis som vi har set historien om en Black Widow-film udspille sig, der begyndte med et ønske fra Zack Snyder. Vi må bare afvente og følge udviklingen.
Gravatar

#3 Lard Hanson 7 år siden

Det ville da være fint. Jeg synes Karen Gillan er helt okay.
Gravatar

#4 moulder666 7 år siden

Huh - personligt synes jeg, at hun var en rimeligt endimensionel og ligegyldig bifigur i GotG - men hey, det kan da være, at en film med hende kan ændre på det.
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#5 Jach 7 år siden

Er nok større chance for vi ser en Black Widow film først da der var snak om det efter den første Avengers film. Plus er hun også mere interessant vil jeg sige.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#6 Nicki52 7 år siden

#5
Mere fordi vi dårligt nok kender Nebula. Måske lærer vi hende bedre at kende i toeren.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"

Skriv ny kommentar: