Nick Furys MCU-mission begynder forfra efter “Endgame”, siger “Spider-Man: Far From Home”-instruktør.

Det hele begyndte i 2008 med “Iron Man”, hvor Nick Fury til slut kontaktede Tony Stark – begyndelsen på “Avengers”-holdet.

Men efter “Endgame” er situationen en anden. I “Spider-Man: Far From Home” truer The Elementals, nu må Fury begynde forfra:

”Han forsvandt i fem år, og verden forandrede sig dramatisk i hans fravær, og her er han ved at sammensætte et nyt hold… Spider-Man og Mysterio bliver rekrutteret til at håndtere truslen fra the Elementals,” siger “Far From Home”-instruktør Jon Watts til Fandango.

MCU-chef Kevin Feige har tidligere annonceret, at “Endgame” afslutter det gamle MCU og altså det gamle “Avengers”-hold – derfor må Nick Fury nu sammensætte et nyt hold til at beskytte Marvel-universet.

Læs mere om Phase 4 lige her.

“Spider-Man: Far From Home” får dansk premiere d. 2. juli.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 PhoenixRising 5 år siden

Spiderman, Nova, Iron fist, Ms Marvel, Kid Loki
Gravatar

#2 HighFlyer15 5 år siden

Mysterio som good guy? Tvivler. Går stadigvæk med teorien om at det hele er en illusion. Hvis ikke, så har de ændret gevaldigt på Mysterios karakter.
Gravatar

#3 CaGoDa 5 år siden

#2 det kan lade sig gøre fordi han er fra en anden dimension og så kan Mysterio dimensionelle Spider-Man jo også være skurk.


#1 tror ikke på iron fist lige nu på grund det med Netflix serierne som er lige er blevet aflyst ligesom og lige som ikke kommer ind i MCU med det samme X-Men så tror jeg heller ikke på Luke Cage,Daredevil,Jessica Jones,Punisher og Ironfist heller ikke gør med det samme.

Skriv ny kommentar: