Disney indleder storstilet Oscar-kampagne for “Black Panther”.

De går efter det hele. Bedste film, instruktør, manuskript, fotograf, skuespiller, biroller, lyd, effekter, makeup, kostumer, scenografi, musik og klip.

Marvel Studios går efter Oscar-nomineringer til “Black Panther” i alle tænkelige kategorier.

Og selv om nomineringerne først bliver offentliggjort til januar, så skyder Marvel Studios altså allerede nu Oscar-kampagnen i gang for “Black Panther”.

Årets Æres-priser til Oscar er netop annonceret – læs om det her.

Oscar-showet i 2019 afholdes d. 24. februar.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 ThanatosPRO 7 måneder siden

Men det er jo en dårlig film :D
Gravatar

#2 uldbjerg 7 måneder siden

Marvel har i forhold til Black Panther tilsyneladende samme indsigt i egne evner som Tommy Wiseau.
Jeg er indrømmet generelt ikke fan af Marvel, men Black Panther er jo en af de mere ligegyldige af deres film, og der er ingen af deres film, der fortjener den store hæder.
Gravatar

#3 Johnny42 7 måneder siden

Godt så. Storhedsvanvid? En ting er alle de tekniske kategorier, selvom der ikke var noget jeg sagde wow til, men skuespiller og supporting skuespiller?!? Måske i stedet for at sprede sig over for meget skulle de måske fokusere på de områder, hvor de har en reel chance for at blive nomineret.

Når det ikke engang lykkedes for Hugh Jackman og Patrick Stewart i Logan, der begge var klasser over det som blev præsteret i Black Panter. Jeg tror sådan set de begge havde haft en chance, hvis det havde været en drama-film, hvor de havde præsteret det de gjorde i Logan.
Gravatar

#4 Star Trek fever 7 måneder siden

3# Det er fuldstændigt korrekt. Men hverken Stewart eller Jackman har det ultimative trumfkort. At være en del af en stakkels minoritet, forfulgt af den slemme hvide mand. Og det trumfer kvalitet til enhver tid
Gravatar

#5 Nagash 7 måneder siden

Det er seriøst en af de dårligste MCU film overhovedet. Det er ret PR-shit og prøver virkelig at spinne guld på racekortet.
Gravatar

#6 dundas 7 måneder siden

Skod, Oscar materiale.... Noooooo

Skriv ny kommentar: