Lucasfilm-chef Kathleen Kennedy modtager Irving G. Thalberg Memorial Award fra Oscar-akademiet.

Hun står bag Disneys “Star Wars”-film. Nu bliver Kathleen Kennedy samt ægtemand og medproducent Frank Marshall belønnet med en ærespris.

Der er tale om Irving G. Thalberg Memorial Award, der ikke bliver uddelt hvert år – kun i særlige tilfælde.

Prisen uddeles til producenter, som har leveret et konstant højt niveau igennem karrieren.

Kathleen Kennedy har været producent eller executive producer på film som “E.T.”, “Gremlins”, “Tilbage til fremtiden”, “Jurassic Park” og “Star Wars: The Last Jedi”.

Tidligere modtager af prisen tæller navne som Walt Disney, Alfred Hitchcock, Steven Spielberg, George Lucas og senest Francis Ford Coppola, der modtog prisen i 2010.

Desuden er der Æres-Oscars til Marvin Levy, Lalo Schifrin og Cicely Tyson.

Kathleen Kennedy blev i forsommeren rygtet fyret efter “Solo”-fiaskoen, men det er siden blevet afvist – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 ThanatosPRO 5 år siden

fyr hende
Gravatar

#2 Kris_n 5 år siden

ThanatosPRO (1) skrev:
fyr hendelad hende blive
Gravatar

#3 Geekalot 5 år siden

Er sikker på hun ikke er problemet. Hun har været med siden starten. Så der hvor jeg ser problemet, så det igen Disney. Godt være de siger de ikke blander sig i det, men det jeg bare ikke helt så sikker på at de ikke gør.
Gravatar

#4 Johnny42 5 år siden

Hun har gjort det godt, men hun har også været med til at træffe forkerte beslutninger, som at hyre tre forskellige instruktører, der hver især måtte fortælle deres historie uden at der var en overordnet plan for trilogien, og så det med overhovedet at give grønt lys til Solo, en film som jeg personligt synes er den anden bedste Star Wars film under Disney, men stadigvæk unødvendig. Derudover har hun også haft et problem med de fleste instruktører, hun ansatte til at instruere Star Wars filmene.

Men nu skal det hele ikke bare være negativt, og ser man bort fra de sidste par uheldige år, har hun alligevel haft en imponerende karriere.

Skriv ny kommentar: