Hos Marvel tv, der bliver vist på Netflix, er man ved at bygge op til at samle The Defenders, som kommer til at bestå af Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist. Hos Marvel Studios har de The Avengers. Men de komme næppe til at kæmpe side om side.

Se også: Video: Det handler Marvels “Captain America: Civil War” om

Det forklarer Anthony Russo, der sammen med sin bror Joe skal instruere “Avengers: Infinity War – Del I og II” samt næste års “Captain America: Civil War”:

”Filmene er kontrolleret af en gruppe, anført af Kevin Feige, så de fungerer som en enhed. Andre produkter, selv hvis de er fra Marvel, er kontrolleret af andre. Så mulighederne for crossover er mere komplicerede,” Anthony Russo ifølge http://www.comicbookmovie.com/fansites/KingPatel/news/?a=127691.

Så selv om Marvel tv og Marvel Studios deler fornavn, så er det i realiteten to forskellige ting. Derfor skal vi ikke forvente, at Jessica Jones uddeler tæv til Thanos i de kommende “Avengers”-film.

Første del af “Avengers: Infinity War” får premiere d. 4. maj i 2018, imens anden del udkommer præcis et år senere.

Følg FILMZ på FACEBOOK.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Hive 5 år siden

Der er vist også efterhånden rigeligt med karakterer til Infity Wars. Men på sigt vil det give god mening at tage Luke Cage med i Avengers.

Skriv ny kommentar: