Spider-Woman kan måske blive del af både SUMC og MCU – ligesom Spider-Man.

Spillet om Marvel-rettighederne er kompliceret. Sony har filmrettighederne til Spider-Man og en række karakterer tilknyttet Spider-Man i tegneserierne.

Men Sony har udlånt Spider-Man-karakteren til Marvel Studios og MCU mod til gengæld for fremtiden at måtte referere MCU-universet i Sonys nye SUMC (Sony’s Universe of Marvel Characters), hvor Venom og snart Morbius hører til.

Nu kompliceres Spider-Man-spillet yderligere. Sony meldes således på vej med en Spider-Woman-film i kølvandet på “Spider-Man 3”, der produceres af Marvel Studios, men distribueres af Sony.

Filmen vil omhandle Jessica Drew, der ejes i fællesskab af… Sony og Marvel. Marvel har dog kun rettighederne til Jessica Drew, som de ikke må omtale som Spider-Woman – det må kun Sony.

Nu erfarer Murphys Multiverse, at Rachel O’Connor har rollen som executive producer på Sonys kommende “Spider-Woman”. Hvorfor er det nu interessant?

Jo, O’Connor har ikke været tilknyttet SUMC-film som “Venom” eller “Morbius”, men derimod “Spider-Man: Homecoming” og “Spider-Man: Far From Home”, der blev produceret af Marvel Studios.

Derfor kan Rachel O’Connors involvering i “Spider-Woman” tyde på, at Spider-Woman bliver den næste karakter efter Spider-Man, som kan eksistere i både SUMC og MCU.

Læs også ‘Oscar-vinder favorit som Spider-Woman – ønsker droppet “Wonder Woman”-instruktør‘.

Den endnu titelløse Sony-film – som måske er “Spider-Woman” – får premiere den 8. oktober 2021.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 4 måneder siden

Hvordan kan man eje en karakter men ikke karakterens superhelte alter ego?
Det er som at eje en Ford og ikke måtte kalde den en Ford :|
Så kald hende Spider-She istedet.

Skriv ny kommentar: