Chef hos Marvel Studios forsvarer de ensformige plot til “Avengers”-filmene.

Først angreb Loki. Så Ultron. Og nu Thanos.

“Avengers”-filmene handler altid om en ond skurk, der vil udrydde Jordens befolkning.

Men den gode Marvel-film handler ikke om hvad, men om hvordan:

”Det hele handler om udførelsen, mener jeg. Det handler om, hvordan man gør det, og det var umuligt at undgå i denne film, fordi Thanos i ‘Infinity Gauntlet’-tegneserierne har et meget konkret mål,” siger Marvel-chef Kevin Feige til The Playlist.

Senest har James Cameron brokket sig over de ensformige superhelte-film, hvorfor han snart håber på en omfattende gang ‘Avengers-træthed’ hos publikum.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Johnny42 3 år siden

Udførelsen var i hvert fald elendig i de to første Avengers film.
Gravatar

#2 kblood 3 år siden

Johnny42 (1) skrev:
Udførelsen var i hvert fald elendig i de to første Avengers film.

Det er de fleste vidst ellers uenige i.

#0 Superhelte film med ensformige plot? Altså... det er jo superhelte film. Så han ville brokke sig over det samme hvis der kom adskillige James Bond agtige film om året fordi det også altid handler om at stoppe en skurk?

Han virker da mest af alt til at være misundelig på at film som disse har fået success. Ja, Avengers film handler om at de beskytter Jorden... det er jo hele grunden til at Avengers blev lavet, altså i følge Marvel lore. Det ville jo ikke rigtigt give mening at man lavede en Avengers film som handlede om at de skulle indsamle penge til bekæmpelse af kræft eller... ja, det virker som en noget kortsigtet kritik.

Avengers holdet er for at beskytte Jorden imod trusler der truer Jorden generelt... ikke for at hjælpe med at få en kat ned fra et træ. Når der ikke er den slags trussel, så går de jo hver til sit.

Brokker han sig også når basketball film handler om et hold der vil vinde en turnering? Eller at brandvæsenet altid slukker brande?

Skriv ny kommentar: