Deadpool-karakteren skal være en del af Marvel Cinematic Universe – nu overvejes mulighederne.

Disney har købt Fox og dermed også Deadpool, der er kendt for blod, bandeord og derfor r-rating.

Planen er dog alligevel for Marvel Studios at introducere Ryan Reynolds’ antihelt som en del af det mere børnevenlige MCU. Men hvordan?

Marvel overvejer angiveligt tre forskellige veje for Deadpools ankomst til MCU, der med “Spider-Man: Far From Home” indleder en ny fase efter afslutningen med “Avengers: Endgame”.

Det er Marvel-mediet MCU Cosmic, der har talt med en kilde med kendskab til overvejelserne.

Det mest oplagte er en decideret “Deadpool 3”. Her har “X-Men”-cameos tidligere inkluderet Deadpool i et større univers – det samme kan ske med MCU-cameos.

Mere overraskende vil det være med en “Deadpool”-serie på Disney+, som angiveligt også overvejes.

Disney Plus vil i udgangspunktet blive uden r-rating, hvilket kan blive en udfordring for Deadpool og fanbasen, som elsker, at Ryan Reynolds har gjort ham forbudt for børn.

Den tredje mulighed er en gæsteoptræden i “Spider-Man 3”. I “Homecoming” fik Spider-Man selskab af Iron Man – i “Far From Home” bliver det Nick Fury. Det kan blive Deadpools rolle i en kommende “Spider-Man 3”.

Denne tredje mulighed er der belæg for hos Marvel Comics, der siden 2016 har udgivet en Spider-Man/Deadpool-tegneserie.

I første omgang fokuserer Ryan Reynolds dog på et andet Disney-projekt – læs om det her.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Miko86 5 år siden

Hvorfor fjerne R-ratingen...det gir ikke mening...håber ryan siger nej til til a spilde rollen så
Gravatar

#2 Mejse 5 år siden

#1 bliver de jo lidt nød til hvis han skal være en del af MCU og på disney+.....at han så ikke behøver være det, og det sikkert både økonomisk og fan glæde mæssigt giver mere mening at lade ham have lidt sit eget univers, er en anden sag....men det her handler jo specifikt om vejen ind i MCU for ham.
Gravatar

#3 Alex- 5 år siden

De kan sagtens beholde en R-rating i MCU, dog nok ikke på Disney+. Jeg håber de bare kører videre uhindret med Deadpool 3. Deadpool er en kæmpe pengemaskine som Disney ikke vil sige nej til! Eventuelt bare med en cameo ala hvordan First Class X-Men var med i Deadpool 2, bare med Avengers istedet, med en kommentar fra Deadpool på om de nu er en del af MCU, imitere publikums forvirring.
Gravatar

#4 Mejse 5 år siden

#3 det kan de sagtens det ville bare ikke give mening, da det ville besværliggøre crossovers, plus som du selv siger ingen disney+ så de vil have på det tidspunkt 30 MCU film på disney+ men så er der lige en der ikke kan være der....giver ingen mening at gøre....så ja bedre bare at lade ham beholde sig eget univers :)

Skriv ny kommentar: