Victor von Doom får måske en egen MCU-serie på Disney Plus – kan blive central skurk i Marvel Cinematic Universe.

Han har været skurken i de tre “Fantastic Four”-film fra Fox. Men det bliver i første omgang ikke tilfældet for Doctor Doom i MCU, erfarer MCU Cosmic.

Det er endnu et ubekræftet rygte, men Marvel Studios har angiveligt store planer med Doctor Doom som skurk, hvilket betyder, at han ikke bliver skurk i den første MCU-film med Fantastic Four.

I stedet overvejer Marvel at præsentere Doctor Doom ordentligt først – potentielt i en egen MCU-serie til Disney+.

Derfra vil han være klar som modstander for Fantastic Four i en fortsættelse.

Alternative “Fantastic Four”-skurke kan i stedet være navne som Annihilus, Kang, Mole Man eller Galactus.

Noah Hawley har allerede skrevet et manuskript til en “Doctor Doom”-film, som var planlagt af Fox-Marvel – læs om det her.

Men efter Disneys opkøb af Fox er dette projekt ikke længere i aktiv udvikling, selv om idéerne muligvis kan genbruges i en “Doctor Doom”-serie.

Image result for doctor doom gifVis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Mejse 4 år siden

det ville være en interessant måde at introducere en skurk på :)
Gravatar

#2 CaGoDa 4 år siden

en skurk der jo fylder meget i marvel regi
Gravatar

#3 HighFlyer15 4 år siden

Fantastisk idé. Han fortjener virkelig at få en god skuespiller på sig og en stor rolle i MCU. Han er en af de klogeste i hele Marvel's univers.
Gravatar

#4 SublimeKen 4 år siden

Han er nok en af de mest ikoniske tegneserie skurke, på niveau med Jokeren. Darth Vader var mere eller mindre baseret på ham ifølge George Lucas. Det er bare tragisk at ingen af filmene har kunne finde ud af at yde ham retfærdighed. Men ingen af filmene var speciel gode til at begynde med, så det måske ikke så overraskende at de heller ikke kunne finde ud af skurken. Forhåbentlig yder Marvel ham den retfærdighed han fortjener. De har ikke været så gode til ikoniske skurke som Ultron og Red Skull, men de virkede til at have lært noget med Thanos, så forhåbentlig følger de det de har lært.

Skriv ny kommentar: