Marvel planlægger endnu en tv-serie


På trods af at Marvel-serien “Agents of S.H.I.E.L.D.” endnu ikke har haft tv-premiere, så planlægges der allerede endnu en serie i superhelteuniverset.

Se også: Lang trailer til tv-serien “Agents of S.H.I.E.L.D.”.

Det er endnu ikke sikkert og vist, at denne nye serie rent faktisk bliver til noget, men Marvel overvejer at videreudvikle konceptet fra den kommende Marvel One-Shot-kortfilm “Agent Carter” til en decideret serie.

“Agent Carter” omhandler Peggy Carter fra “Captain America: The First Avenger”, der efterforsker en kriminel organisation kendt som Zodiac. Serien ville bygge videre på det generelle præmis med efterforskninger i 1940’erne, hvor S.H.I.E.L.D. endnu er en ny organisation under opbygning.

Det er endnu tidligt i planlægning, så det er endnu uvist, om Hayley Atwell vil være involveret som Peggy Carter, eller om serien blot vil omhandle 40’ernes S.H.I.E.L.D. generelt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (19)
Gravatar

#1 Mister Marvel 7 år siden

blir spændene at følge, hvad dette bliver til:-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#2 Bruno 7 år siden

Interessant, det kunne jeg sagtens være frisk på.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#3 Gasivodo 7 år siden

Enig, Kan man få nok MARVEL?

Det er så sejt,mega og BOSS!

Og vi har da også brug for alt og alle fra DC!

Yay og jubiiiieee....;-(
"..are there any women here today?.."

'Life of Brian'(1979) = fra dengang, man GODT måtte... :-(
Gravatar

#4 Aggeri 7 år siden

Lad os nu lige se om Agents of Shield rent faktisk er noget værd..
Gravatar

#5 Big Daddy 7 år siden

Hvis Hayley Atwell er med, så kunne jeg måske nok fristes:)
Os, De Konforme
Gravatar

#6 Mister Marvel 7 år siden

ja, enig i dette, klap li´e hæst, som vi vil saj å synnejysk

klap lige hesten ja.....

Men jeg tror så gerne at der sagtens kunne være masse af potentiale i film eller serie med HA i 40érne, fordi der er et ´hul ´ imellem cap.america og IM-1 som sagtens kunne bruges til noget konstruktivt, så håber da de vil gøre det...
„Be who you want to be, not what others wants to see.``
Gravatar

#7 Høegh 7 år siden

Tjaa præmissen for denne serien lyder i hvert fald noget mere interessant end Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. ligner desværre, indtil videre, alle andre tvivlsomme serier der har været omkring teens med superkræfter.
Det der må ske må ske, måske

Gravatar

#8 Batsy 7 år siden

Haley Attwall var skøn, og vil med glæde se mere fra hende!
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#9 Big Daddy 7 år siden

#7 Tjaa, det gør den måske nok. Må indrømme, at jeg aldrig rigtigt er blevet tændt på disse superhelteserier, selv om jeg erkender at genren ellers tiltaler mig. Tjaa, sådan er det jo. Nogen særligt du tænker på Høegh?
Os, De Konforme
Gravatar

#10 Høegh 7 år siden

Big Daddy (9) skrev:
#7 Tjaa, det gør den måske nok. Må indrømme, at jeg aldrig rigtigt er blevet tændt på disse superhelteserier, selv om jeg erkender at genren ellers tiltaler mig. Tjaa, sådan er det jo. Nogen særligt du tænker på Høegh?Mit største problem med serien indtil videre (og dette er udelukkende baseret på baggrund af de forskellige trailers der har været oppe) er, at den ligner alt muligt andet (Smallville, Heroes, 4400). Fjernede man referencerne til S.H.I.E.L.D., så ville ingen kunne have gættet det havde noget som helst med Marvel-universet at gøre.

At dømme ud fra trailerne kommer vi til, at følge en flok unge og smukke agenter hvoraf størstedelen er nye i forhold til S.H.I.E.L.D. - For så har manus-forfatterne i hvert fald en god undskyldning for, at smide rigeligt med eksposition efter seeren.
Min største frygt er dog nok, at det bliver en villan/heroe-of-the-week serie. Hvor størstedelen af episoderne kommer til at være enkeltstående episoder med en eller anden random dude (som intet har med Marvel-universet at gøre) der har fået superkræfter og som så skal bekæmpes/hjælpes af de unge agenter.

Men med det sagt, så er det alene dømt ud fra diverse trailers og klip. Så Serien kan sagtens overraske positivt. Og hvis Joss Whedon har lige så meget med produktionen at gøre som han normalt har på sine serier, så forventer jeg da også at serien som minimum kommer til at byde på mere end hvad trailerne lægger op til.
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: