Når en film skal tilbage og lave de såkaldte reshoots efter optagelserne allerede er færdige, er der ofte grund til bekymring. Men sådan er det ikke hos Marvel Studios, der allerede har planlagt to ugers yderligere optagelser til ”The Avengers: Age of Ultron” efter filmen er kommet i kassen. Det skriver badassdigest.com.

Se også: Marvel offentliggør billeder og plakat til “The Avengers: Age of Ultron”

Yderligere optagelserne er uundværlige for os. Nogle gange er det for at fikse noget, som ikke fungerer, men for det meste, er det fordi, vi får en bedre eller mere spændende idé senere i forløbet,” udtaler Marvel Studios direktør Kevin Feige i et interview med Badass Digest.

“The Avengers: Age of Ultron” er netop optaget færdig, men selskabet forventer altså at bruge et par uger på at optage nye scener, som de kan inkorporere i filmen.

Et godt eksempel på, hvordan Marvel bevidst bruger reshoots til at forbedre deres film, er i den første “The Avengers”. Scenen mod slutningen, hvor hele superholdet spiser shawarma sammen blev først filmet efter filmen havde haft premiere i Europa.

“The Avengers: Age of Ultron” får premiere den 30. april 2015.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (6)
Gravatar

#1 De4_Kia 5 år siden

Det var også en sjov scene i the Avengers, og det som gjorde den sjov, var både fordi man grinede af det, da Stark spurgte efter nærkontakt med døden, også det at i ruinerne af Manhatten er der stadigvæk en Shawarma butik der har åben ^^
Gravatar

#2 Kviesgaard 5 år siden

Eftersom Josh Weedon endnu engang er bag roret på Avengers: Age of Ultron, så er jeg nu ikke så nervøs for nogle reshoots ( endnu da ).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#3 T. Nielsen 5 år siden

Reshoots er da så vidt jeg ved, ikke ualmindelig, også uden det er bekymrende?
Baby, it's cold outside
Gravatar

#4 ego fantastic 5 år siden

Ville næsten mene det omvendt, reshoots er gode. Se bare på world war Z, vil slet ikke vide hvordan den film havde set ud, hvis der ikke havde været reshoots!
‎"My cock just passed away - I was wondering if I could bury it inside you?"
Gravatar

#5 Lord Beef Jerky 5 år siden

ego fantastic (4) skrev:
Ville næsten mene det omvendt, reshoots er gode. Se bare på world war Z, vil slet ikke vide hvordan den film havde set ud, hvis der ikke havde været reshoots!


Måske havde den været god?!
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#6 Kyllingebenet 5 år siden

Måske er det bare en endcredit scene, der inkluderer guardians?
Mental striptease..

Skriv ny kommentar: