Den britiske instruktør har siden 1998 kæmpet en lang og sej kamp for at bringe Miguel de Cervantes 400 år gamle roman “Don Quixote” til filmlærredet. Og nu ser det ud til, at Terry Gilliams ”The Man Who Killed Don Quixote” endelig er tilbage på sporet.

Se også: [url=/terry-gilliams-12-monkeys-bliver-til-tv-serie[/url]Terry Gilliams “12 Monkeys” bliver til tv-serie

I følge hjemmesiden The Wrap starter produktion af filmen engang i 2015, og Terry Gilliam har eftersigende valgt at ændre manuskriptet til filmen, så handlingen udspiller sig i nutiden.

“The Man Who Killed Don Quixote” tager ikke udgangspunkt i karakteren Don Quixote fra den originale romanen. I følge Terry Gilliam selv bliver filmens hovedperson en filmmager, der har lavet en film om Don Quixote som sidenhen får en dårlig indflydelse på folk.

”Nogle bliver sindssyge, andre slår sig på flasken og en helt tredje gruppe bliver prostituerede efter at have set filmen i filmen. “The Man Who Killed Don Quixote” handler om, hvordan film kan ødelægge andre mennesker,” siger Gilliam til The Wrap.

Johnny Depp, Ewan McGregor og Robert Duvall har alle været rygtet til rollen som Don Quixote gennem årene, og hvem der i sidste ende lander hovedrollen i Terry Gilliams problembarn vides endnu ikke.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (5)
Gravatar

#1 McBuff 9 år siden

"Den britiske instruktør..."

Gilliam er amerikaner...
Gravatar

#2 sluppermand 9 år siden

Teknisk set ikke. Han blev britisk statsborger i 1968.
Gravatar

#3 McBuff 9 år siden

Ok, så amerikansk-fødte brite, da... ;-)
Gravatar

#4 sluppermand 9 år siden

#3 Man er vel ikke flueknepper for ingenting ;-)

Jeg kan forreste anbefale dokumentaren Lost in La Mancha, der skildrer Gilliams første forsøg på at lave denne film, men hvor alt, der kan gå galt, går galt. Ikke underligt at manuskriptet handler om en film, der nedbryder en række mennesker. Som alle Gilliams film, skal det nok blive farverigt og interessant.
Gravatar

#5 Ispep 9 år siden

Ovenpå den fæle Zero Theorem, er mine forventninger sådan ca lig nul til en Gilliam film.

Skriv ny kommentar: