Iron Man” var tilbage i 2008 med til for alvor at cementere Robert Downey Jr.’s comeback i Hollywood, hvor skuespilleren virkede, som var han skabt til rollen som den sarkastiske Tony Stark. Nu melder Marvel dog ud, at en anden sagtens kunne overtage rollen.

Se også: ”Iron Man 3″ vil ikke være to jerndragter, der kæmper mod hinanden.

Ifølge Marvel Studios’ præsident, Kevin Feige, så ville rollen som Iron Man uden problemer kunne blive tildelt en ny skuespiller, når Downey Jr. ikke længere skulle have lyst til at spille den, ligesom vi kender det fra James Bond, hvor Agent 007 er blevet portrætteret af en lang række skuespillere gennem tiden.

Marvel har da også indtil videre haft stor succes med denne strategi, hvor både James Rhodes/War Machine blev skiftet ud fra “Iron Man”, hvor Terrence Howard spillede rollen, til “Iron Man 2”, hvor Don Cheadle overtog den, og det samme med Bruce Banner/Hulk, der blev skiftet ud fra “The Incredible Hulk”, hvor Edward Norton spillede rollen, til “The Avengers”, hvor Mark Ruffalo i stedet overtog – og det med stor kritisk succes.

Så er spørgsmålet bare, om den samme strategi ville kunne virke med Downey Jr., eller om det ikke ville give den rette stemning med en anden i rollen? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#21 JokerzReality 12 år siden

Der går sikkert mange år før de skifter ham ud. Men de bliver jo nød til at skifte ham ud på et eller andet tidspunkt hvis de vil fortsætte den stil som de kører nu.
Gravatar

#22 Kviesgaard 12 år siden

#11

Jeg mener at have set et Stan Lee interview, hvor Stan Lee fortalte at Tony Stark var bygget over Howard Hughes, der selv var en excentrisk millionær.

http://en.wikipedia.org/wiki/Howard_Hughes

Nu har jeg ikke set The Aviator, men den er, så vidt jeg har læst, bygget over Howard Hughes liv.

Med hensyn til Iron Man og Robert Downey Jr., så håber jeg da personligt på at se Robert Downey Jr. i den rolle i et par film endnu ( Iron Man 3, The Avengers 2 og 3 og måske en Iron Man 4).
Den Jyske Marvel-fan. Oh Yeah
Gravatar

#23 Babo84 12 år siden

Jeg synes downey var god og karismatisk i den første film. Rollen var fin. 2eren var meget flad og mere af samme, og jeg er ærligt lidt træt af downey blot spiller det sædvanlige som også gør sig gældende i Holmes filmene. Han spilder lidt talentet.
Gravatar

#24 Fruit4ever 12 år siden

on topic = NEJ!
Vincent Hanna: I'm angry. I'm very angry, Ralph. You know, you can bang my wife if she wants you to. You can lounge around here on her sofa, in her ex-husband's dead-tech, post-modernistic bullshit house if you want to. But you do not get to watch my fucking television set!
Gravatar

#25 Roxtaf 12 år siden

Jeg er ikke den store NEJ siger. Men det skal dog siges at hvis ikke Downey bliver skiftet ud ordentligt ( for man ved jo at alle ville blive målt op imod downey i den rolle) er jeg sikker på at publikums straf ville blive meget meget hård
Gravatar

#26 skittlez 12 år siden

Hvid et sker at det bare ikke kan lade sig gøre længere, håber jeg at de pensionerer Tony Stark, og lader en anden karakter være Iron Man. Downey er født til at spille Stark, men jeg kunne sagtens se en anden skuespiller i Iron Man dragten.
http://www.facebook.com/DampMusik
Gravatar

#27 Kruse 12 år siden

Men det er da sådan set forfriskende at de siger at vi ikke behøver at blive hevet igennem endnu en oprindelseshistorie, hvis Robert Downey Jr. vælger at hoppe fra efter tredje eller fjerde film.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#28 Reborn Sith 12 år siden

Nej, for helvede nej.
It's all good man. Saul Goodman

Skriv ny kommentar: