Iron Man” var tilbage i 2008 med til for alvor at cementere Robert Downey Jr.’s comeback i Hollywood, hvor skuespilleren virkede, som var han skabt til rollen som den sarkastiske Tony Stark. Nu melder Marvel dog ud, at en anden sagtens kunne overtage rollen.

Se også: ”Iron Man 3″ vil ikke være to jerndragter, der kæmper mod hinanden.

Ifølge Marvel Studios’ præsident, Kevin Feige, så ville rollen som Iron Man uden problemer kunne blive tildelt en ny skuespiller, når Downey Jr. ikke længere skulle have lyst til at spille den, ligesom vi kender det fra James Bond, hvor Agent 007 er blevet portrætteret af en lang række skuespillere gennem tiden.

Marvel har da også indtil videre haft stor succes med denne strategi, hvor både James Rhodes/War Machine blev skiftet ud fra “Iron Man”, hvor Terrence Howard spillede rollen, til “Iron Man 2”, hvor Don Cheadle overtog den, og det samme med Bruce Banner/Hulk, der blev skiftet ud fra “The Incredible Hulk”, hvor Edward Norton spillede rollen, til “The Avengers”, hvor Mark Ruffalo i stedet overtog – og det med stor kritisk succes.

Så er spørgsmålet bare, om den samme strategi ville kunne virke med Downey Jr., eller om det ikke ville give den rette stemning med en anden i rollen? Klik på ‘Kommentarer’ herunder for at diskutere i forummet.Vis kommentarer (28)
Gravatar

#1 gi-jones 12 år siden

Nå, der er nok nogle lønforhandlinger igang et sted...
Gi' dog pengene til Afrika... De har mere brug for dem.
Gravatar

#2 Chronotau 12 år siden

War Machine var jo "kun" en biperson, hvilke efter min mening er nemmere at skifte ud end hovedpersonerne. Og The Hulk er nu blevet skiftet ud for 3. gang, så det er man ved at være vant til - Tror ikke rollen lige så nemt ville kunne skiftes ud fra RDJ
Gravatar

#3 Morpheus 12 år siden

I mit hoved er RDJ Iron-Man. Hverken Eric Bana eller Edward Norton har for mit vedkommende været den perfekte Hulk (hvorimod jeg synes Mard Ruffalo er meget bedre), men RDJ er den perfekte Iron-Man.
Gravatar

#4 Slettet Bruger [614869990] 12 år siden

Jeg er bestemt ikke enig i den betragtning. Downey Jr. er Iron Man/Tony Stark og det er nærmest en rolle, han er blevet født til at spille.

Det er selvfølgelig taget i betragtning, at man fortsætter den nuværende serie, vælger man at reboote serien på et eller andet plan, er der ikke noget i vejen for at tage en anden skuespiller til rollen.

Men præcis RDJ's fortid er noget af det der gør, at manden er den helt rigtige til rollen, især hvis man udforsker Starks alkoholproblem.
Gravatar

#5 halenissen 12 år siden

Helt enig med alle. RDJ er bare Iron Man og det ville være alt for underligt med en ny. Som #1 nævner, kan man frygte at der er nogle forhandlinger/uenigheder i gang - hvorfor skulle man ellers sige sådan noget ud af det blå?
Gravatar

#6 moulder666 12 år siden

Er helt enig i ovenstående kommentarer! Med hensyn til Hulk, kan man da også diskutere hvorvidt man "uden problemer har tildelt en ny skuespiller".

Der har været tale om 3 film, der ikke just har er logisk sammenhængende - 2 stks reboot + Avengers, der som jeg har forstået ikke just kører videre på trådene i de tidligere Hulk film.

Hvis man forsøger at lave en Ironman 3 (eller 4) med en ny person, er vi nok nærmere ude i noget a'la en Pirates of The Carribean uden Johnny Depp...i mine øjne er franchisen for sig selv ikke så pokkers meget værd uden den frontfigur der er blevet opbygget gennem den sidste filmrække!
Min kritik er 100 procent berettiget i enhver redaktionel sammenhæng, og hvis du ikke kan se problemet, er du i benægtelse.

Gravatar

#7 daneimp 12 år siden

La nu vær med at gøre os bange for at miste RDJ... om han så forlangte 500mio $ for rollen og filmen SKAL foregå i det univers der er opbygget omkring Avengers, så skal han have de penge... Det virker bare forkert at udskifte skuespillere og det er pisse hamrende distraherende når der skal være sammenhæng i filmene...
Gravatar

#8 Nicki52 12 år siden

Ingen kan erstatte RDJ som Iron Man. Han er den bedste til jobbet.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#9 duuk74 12 år siden

Johnny Derp, eller DiCaprio så er den hjemme.
100.000 lemmings can't be wrong
Gravatar

#10 Mister Marvel 12 år siden

di-caprio er da ikke stor nok(højde) til den rolle.

depp, måske....

Men lad os nu få IM i hhv. , IM3 og forhåbentligt også i avengers 2 og avengers 3, og hvis marvel så efter mange andre marvel-studios - film mister interessen (eller at vi fans gør) , jamen er mulighederne da åbne for en anden skuespiller som sagtens kunne spille Iron-man.....

Men indtil da, så er RDJ Tony Stark og sherlock holmes :-)
„Be who you want to be, not what others wants to see.``

Skriv ny kommentar: