Man skal altid se liget med egne øjne, hvis man vil være sikker på, at skurken er død. Det har flere film lært os igen og igen. Nu læser Marvel os måske den lektie én gang til.

Se også: Anmeldelsen af “Captain America: Civil War”

Der advares imod ‘CIVIL WAR’-spoilers!

De fleste Marvel-fans var sikkert lidt skuffede over, at skurken Crossbones spillede en så ubetydelig rolle, som tilfældet var i “Captain America: Civil War”.

Her døde Frank Grillos skurk en usexet død som selvmordsbomber i filmens indledning. Derfor var der intet lig. Formentlig sprængt til atomer. Eller hvad? Frank Grillo åbner nu op for et Crossbones-comeback:

”I tror, at han dør, ikke sandt? Så I liget? Hvad så I? Jeg siger ikke noget ud over at… I så ikke liget,” siger Frank Grillo ifølge ComicBookMovie.

Dermed virker det langt fra til, at vi har set det sidste til Crossbones i Marvels Cinematiske Univers.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Jach 5 år siden

Så heller ikke Red Skulls lig, hvilket jeg håber betyder de bruger ham igen. Men Crossbones er noget mere usikkert, da jeg ikke ved om han kunne tåle at eksploderer eller om han arbejdede eller arbejder for en der kunne få ham væk i sidste øjeblik, nu åbner de jo op for magi med Strange.
"Game over man, game over"
"Stop screwing around"
-Hudson from ALIENS
Gravatar

#2 EroticChewie 5 år siden

Til en artikel der tilmed advarer læseren om spoilers, er det så hensigtsmæssigt at have et billede af den karakter, som der er tale om allerede i overskriften? Det var min overbevisning at Filmz var en spoiler-free zone. Jeg tror, at jeg taler for alle, der endnu ikke har set Civil War - inklusiv mig selv.
Gravatar

#3 Morten Vejlgaard Just 5 år siden

#2 Det er en god pointe! Vi beklager fejlen og skifter billede.
Gravatar

#4 Geekalot 5 år siden

#2 nej det gør du ikke. Syntes ikke jeg har fået noget ødelagt.

Skriv ny kommentar: