Captain America-stjernen Chris Evans udpeger manden bag succesen med Marvel Cinematic Universe.

Måske er det “Iron Man”-instruktør Jon Favreau? Måske er det Iron Man-skuespilleren Robert Downey Jr? Eller Russo-brødrene, der står bag film som “Infinity War” og “Endgame”? Nej.

Marvel-stjernen Chris Evans er ikke i tvivl, når han skal udpege hjernen bag de sidste 12 år med MCU-succes:

”Når du begynder at indsamle data og undersøge fællesnævneren, så mener jeg, at det må være Kevin Feige. Han tillader ikke noget at blive dårligt” siger Chris Evans til The Hollywood Reporter.

Kevin Feige har været producent på samtlige MCU-film – han er personen, der udtænker de store linjer for MCU og som træffer alle de afgørende beslutninger.

Læs også ‘Kevin Feige har taget MCU-magten: Nu er Marvel modigere‘.

Særligt efter 2015 har Feiges magt kun vokset internt hos Marvel Studios, hvilket kulminerede i 2019, da han også fik ansvaret for Marvel Television samt Marvel-rettighederne fra Fox.


Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 HighFlyer15 3 uger siden

Nægter virkelig at tro at han havde meget at gøre med Captain Marvel. Han havde gjort et så fantastisk job lige op til den film.
En film som skabte utroligt mange plothuller til forrige film og en karakter som overhovedet ikke udvikler sig og til sidst bare bliver en gud ved at "tro" på sig selv. Snork.

Skriv ny kommentar: