Michael B. Jordan vil ikke være ny Clark Kent – derimod er “Black Panther”-stjernen lun på rollen som sort Superman.

Henry Cavill er meldt færdig i rollen som Clark Kent/Superman. Siden er Michael B. Jordan rygtet som favorit til at overtage rollen – læs om det her.

Nu reagerer Michael B. Jordan på den historie. Marvel-skuespilleren er umiddelbart ikke interesseret i at overtage Cavills rolle som Clark Kent.

Derimod er Jordan mere lun på rollen som en ny Superman i form af Calvin Ellis, der blev introduceret i “Final Crisis”-tegneserierne i 2009.

Ellis er en sort udgave af Superman, der findes i et andet univers på en anden udgave af Jorden, end den som Clark Kent er Superman på.Vis kommentarer (8)
Gravatar

#1 Star Trek fever 2 år siden

Fint. Så frem med en hvid Shaft. Hvorfor? Hvorfor ikke? Vi opfinder da bare et univers til formålet
Get woke, go broke.

All lives matter.

Facts dont care about feelings

#CancelDisneyPlus, #JusticeforGina

"Jews were beaten in the streets, not by Nazi soldiers, but by their neighbours - even by children. I condemns all that Nazis did and stood for, but because history is edited, most people today don't realize, that to get to the point where Nazi soldiers could easily round up thousands of Jews, the government first made their own neighbours hate them simply because they were Jews. How is that any different from hating someone for their political views - left or right?"
Gravatar

#2 Johnny42 2 år siden

Tja hvis de skal lave en sort Superman, så er det her måden at gøre det på. Kal-El aka Clark Kent er hvid og det samme er Bruce Wayne, Peter Parker og James Bond.

Men fint hvis de laver nye karakterer med nogle af de samme evner, men med en anden baggrund, som de har gjort med Miles Morales.
Gravatar

#3 Geekalot 2 år siden

Fint nok hvis de vælger den alternative tidslinje, men kør nu den rigtige tidslinje først, så få den lavet den ordentlig
Gravatar

#4 The one is back 2 år siden

en hvid Spawn og en hvid Blade men de kunne også lave ham her
Gravatar

#5 Bachone 2 år siden

hellere en ny karakter end blackwashing eller womanwashing som jo er så populært pt.
Gravatar

#6 Fc-Sonny 2 år siden

Superman er hvid.
Ønsker man at lave negerudgaven af Superman fra et andet univers så start da i det mindste med at få det oprindelige univers på plads først før man begynder på den slags uhyrligheder.
Gravatar

#7 The one is back 2 år siden

The Meteor Man de kan godt
Gravatar

#8 The one is back 2 år siden

Skriv ny kommentar: