Black Widow Disney Plus forhandlinger / Filmz.dk

Marvels hemmelige forhandlinger: Forbereder MCU-film direkte på Disney+


MCU-stjernerne bliver tilbudt alternative kontrakter i tilfælde af streamingpremiere.

De store instruktører og hovedrollestjerner bliver i Hollywood lønnet på to måder. Dels en grundløn, men den store bonus venter, når billetsalget fra biograferne er gjort op.

Her får de største navne del af billetsalget, hvilket gjorde blandt andre Robert Downey Jr. stenrig efter “Avengers: Endgame”.

Derfor er en streamingpremiere en trussel imod de lukrative kontrakter, der er bundet op på biografsucces, hvilket ikke kan oversættes direkte til indtægter fra streaming.

Det ved Marvel og Disney godt. Og de er interesseret i at holde deres stjerner tilfredse, hvilket betyder, at der nu foregår hemmelige forhandlinger, erfarer The Wrap.

For selv om Disney endnu holder fast i premieredatoer i biografen til deres store MCU-film som “Black Widow” og “Eternals”, så forbereder man sig på, at den strategi kan ændres.

Det er nemlig langt fra sikkert, at verdens biografer kommer i fulde omdrejninger i løbet af 2021, hvilket vil tvinge Disney til at udsende deres MCU-film direkte på Disney Plus.

Så for at være på forkant med det scenarie så forhandler Disney aktuelt med deres største Marvel-stjerner om alternative kontrakter, der skal belønne dem som forventet – også selv om biografpremieren bliver droppet.

Læs også ‘Efter HBO Max-nyhed: Keanu Reeves og Margot Robbie kræver biografløn‘.

“Black Widow” får dansk biografpremiere den 6. maj.Vis kommentarer (1)
Gravatar

#1 Bachone 4 måneder siden

grundløn + $0,2-$1 pr stream i x antal dage efter premiere på d+

Skriv ny kommentar: