Allerede nu ved vi, at Marvels “Thunderbolts” kommer til at have et væld af kreative kræfter både foran kameraet og behind-the-scenes. Nu er der tilføjet flere nye kræfter.

Lee Sung Jin, skaber af den kommende Netflix komedieserie “Beef”, er annonceret som manuskriptforfatter på den kommende “Suicide Sqaud”-esque film “Thunderbolts”. Serien følger en gruppe mindre gode superhelte/antihelte, som arbejder for regeringen med tophemmelige og farlige missioner, som ingen må vide eksisterer. Med Sung Jins erfaringer som manuskriptforfatter inden for komediegenren kan han formentlig tilføje karaktererne og universet en større mængde absurd humor. “Thunderbolts” bliver Sung Jins første arbejde som manuskriptforfatter på en spillefilm.

Sung Jins annoncering markerer endnu et samarbejde mellem Sung Jin, instruktør Jake Schreier og skuespiller Steven Yeun. Alle var de en del af produktionen til Sung Jins “Beef”, men denne gang er det Schreier, som er instruktør og holder overblik i forløbet.

Læs mere om castet til “Thunderbolts” her“‘The Bear’-skuespiller Ayo Edebiri har sluttet sig til Marvels antiheltefilm ‘Thunderbolts'”

Sung Jin startede sin karriere i 2007 som manuskriptkonsulent på realityserien “Rob & Big”. Siden har han arbejdet på flere store produktioner med at skrive for “It’s Always Sonny in Philadelphia”, “Silicon Valley”, “Tuca & Bertie” og “Dave”.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: