Ayo Edebiri er det nyeste navn iblandt Marvel-universets rækker.

Skuespilleren, der sidste år nød stor succes som en af de bærende stjerner i den fantastiske serie “The Bear”, har sluttet sig til Marvels antiheltefilm “Thunderbolts”. Det rapporterer Deadline.

Adebiris rolle er endnu ukendt. Hun bliver dog en del af et ensemble, som består af et hav af allerede introducerede Marvel-helte og -skurke. Her møder vi både the Winter Soldier (Sebastian Stan), Yelena Belova (Florence Pugh), Red Guardian (David Harbour), Taskmaster (Olga Kurylenko), Ghost (Hannah John-Kamen), U.S. Agent (Wyatt Russell), Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus) og ikke mindst Thaddeus “Thunderbolt” Ross, der efter den originale skuespiller William Hurts død spilles af “Indiana Jones”-legenden Harrison Ford.

Læs også: “Indy er tilbage med pisk, fedora og nye eventyr: Den første ‘Indiana Jones and the Dial of Destiny’ er landet!”

Der er ingen plotdetaljer endnu, men tegneseriegruppen, som filmen baseres på, består af superskurke og antihelte, der sendes på hemmelige missioner af staten.

“Paper Town”-instruktør Jake Schreier står bag filmen, der er skrevet af “Black Widow”-forfatter Eric Pearson.

“Thunderbolts” får premiere den 25. juli 2024.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: