Den første trailer til “65” giver os en sci-fi-action-thriller med faretruende dinosaurer og en mand med en mission.

Adam Driver (“Star Wars: The Rise of Skywalker”) leder an i den intense nye trailer til “65”, den kommende film fra instruktør- og forfatterduoen Scott Beck og Bryan Woods, der skrev det første udkast af Paramounts postapokalyptiske horror-succes “A Quiet Place”.

I traileren følger vi Driver som piloten Mills, der nødlander på en planet, som han hurtigt opdager er Jorden – bare for 65 mio. år siden. Sammen med den unge pige Koa (Ariana Greenblatt), må han i håbet om at vende hjem igen kæmpe for overlevelse i en forhistorisk verden fyldt med dinosaurer og andre livsfarlige væsner.

Driver kan inden sin “65”-præstation opleves som hovedrollen i “Marriage Story”-instruktør Noah Baumbachs næste film, “White Noise”, der i øjeblikket kan ses i biograferne, og som får premiere på Netflix den 30. december.

Hans “65”-kollega, Greenblatt, har flere store film i horisonten. Hun skal nemlig både spille med i Greta Gerwigs Margot Robbie- og Ryan Gosling-anførte “Barbie” samt den kommende adaptation af videospillet “Borderlands”.

Læs også: “‘It’s a Wrap’: ‘Borderlands’ fejrer produktionsafslutning med billede af Claptrap”

Både Beck og Woods har påtaget sig producerroller på filmen, som også har den ikoniske horror-instruktør Sam Raimi med på producerholdet.

“65” får premiere den 9. marts næste år.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: