Eli Roths “Borderlands” er endelig færdig med optagelserne, og det bliver fejret med det første ordentlige blik på Jack Blacks Claptrap.

Kan “Borderlands” bryde forbandelsen og blive en god filmatisering af et populært videospil? Det virker til at være det samme spørgsmål, vi stiller os selv, hver gang en ny videospilsfilm kommer ud, men langt de fleste gange bliver vi skuffede.

Om Lionsgate-filmen kommer til at overraske, kan vi kun håbe på, men når det så er sagt, er der bestemt positiver at finde i de billeder, vi har fået hidtil.

De første billeder af karakterenes silhuetter ser ud til overvejende at holde sig tro til karakterdesignet fra spillene, hvilket kun bliver bekræftet af det nye billede af den kujonagtige men entusiastiske Claptrap. Nu glæder vi os bare til at få et ordentligt blik på resten af holdet!

Jack Black lægger stemme til den ikoniske robot, mens resten af filmens karakterer er live-action. Her ser vi Cate Blanchett, Kevin Hart, Jamie Lee Curtis, Ariana Greenblatt, Florian Munteanu og Edgar Ramírez.

Læs også: “Kevin Hart indgår kæmpekontrakt — laver 4 film for Netflix”

“Borderlands” er Eli Roths første film siden 2018-filmen “The House with a Clock in Its Walls”, der ligeledes havde Black og Blanchett på rollelisten. Filmen er skrevet af “Chernobyl”-forfatter Craig Mazin og Aaron Berg.Vis kommentarer (0)

Skriv ny kommentar: