Under premieren for årets mest ventede film, “The Dark Knight Rises”, er der sket en enorm skudmassakre i USA, da en mand valgte at åbne ild mod publikum i en biograf i delstaten Colorado.

Manden, der var iført skudsikker vest, hjelm og gasmaske, brød ind i biografsalen gennem en nødudgang ca. 30 minutter inde i fremvisningen, hvorefter han smed en gasgranat og begyndte at skyde alt og alle han fik syn på.

Indtil videre er fjorten personer bekræftet dræbt og mere end 40 såret. Imens FBI undersøger muligheden for, at den formodede gerningsmand, 24-årige James Holmes, har samarbejdet med andre, så forventes det ikke på nuværende tidspunkt, at der er tale om terror på vegne af religiøse grupper eller lignende.

Massakren betyder, at Christopher Nolan og resten af holdet bag “The Dark Knight Rises” har aflyst alle deres ellers planlagte pressearrangementer, deriblandt en gallapremiere i Paris i aften.

Vis kommentarer (41)
Gravatar

#11 elwood 5 år siden

Tror dog jeg skifter væk inden de begynder og få alle deres tåbelige gæstekommentator på, som skal udtale sig om alt muligt.
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#12 Highland Park 5 år siden

X&O (7) skrev:
Og ærgerligt at de ikke nåede at se filmen før de blev skudt.
Som om det havde ændret noget...
... as surely as there's a mouse behind your ear.
Gravatar

#13 Åkepool 5 år siden

De 14 dræbte er blevet nedjusteret til 12, ikke at det gør det vildt meget bedre og da flere af de sårede er kritisk såret, kan det desværre hurtigt smutte op på 14 igen og mere til.
So, at last we meet for the first time for the last time.
Gravatar

#14 Therien 5 år siden

Flere har sagt de troede det rigtige skyderi var en del af filmen.. Tror de oscar nomineringer for lyd er i hus.
Gravatar

#15 cronick 5 år siden

Jeg synes også, det er ærgeligt, de har valgt at aflyse alle deres pressearrangementer på baggrund af dette. Man skulle ikke tro, at en enkeltstående handling som denne, burde have en så afgørende konsekvens for filmen og dens medvirkende. Men det er så også en anden kultur, de har derovre - faktisk går de trofaste brugere på IMDB (USA) fuldstændig abeshit i filmens forum, når en given bruger stiller sig kritisk i forhold til den betydning, det har/vil have for filmen. Der er ligefrem mange, der mener det er respektløst, hvis skuespillerne ikke har kommet med en officiel statement omkring hændelsen og giver deres kondolence.
Gravatar

#16 Lord Beef Jerky 5 år siden

SIR Ridley Scott (10) skrev:

Der springer formentlig 5-10 selvmordsbombere i luften hver dag verden over og de tager alle uskyldige med i døden. Det er en flig af daglige uhyrligheder. Dette er blot et "outtake" af hverdagen og kun "mere forfærdelig", fordi vi kan relatere til omstændighederne det sker i, i et vestligt samfund og i omgivelser vi kender til. Vi smider +200K mennesker på jorden hver dag og er snart 8 mia. Der vil altid være et par hundredtusinde (eller et par millioner) stærkt skøre idioter i blandt, som har potentialet til dette, uanset hvad der ligger bag af motiver, religiøse, politiske, som sociale.


Synd ingen har kommenteret på dette indtil nu, men det er nu en glimragende opsummering af de mere grumme sider af verdenen samt den vestlige tankegang. Tak for den.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#17 Therien 5 år siden

#16

Hehe.. Det var vist kun en opsumering af en enkelt side i en meget gammel og tyk bog der aldrig har været mere tilgængelig..

Har en kommentar.. Det er helt i orden at vi kun går i selvsving når den slags sker i vores baghave, de har det præcist på samme måde i Afrika ..
Gravatar

#18 Lord Beef Jerky 5 år siden

#17 Ja ja, lemming.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#19 davenport 5 år siden

Man tager vel som det første udgangspunkt i ens nærmiljø? Jeg har prøvet at have 50 kr. til en hel måned, og det gjorde mig fattig. Men ikke så fattig, som dem langt væk i verden. Dengang havde jeg svært ved at sætte mig ind i det, da mit eget lort havde ramt ventilatoren.
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#20 Therien 5 år siden

Lord Beef Jerky (18) skrev:
#17 Ja ja, lemming.


Haha! Det skriver du sgu da ikke oven på den "popmening".. Lemming... Fuck off :D

Skriv ny kommentar: