“Masters of the Universe” ser ud til at fortsætte tilværelsen i produktionshelvedet, efter filmens hovedperson og He-Man-skuespiller Noah Centineo er droppet ud af projektet.

En ny “Masters of the Universe”-film har ellers været på vej i mange år, og med Centineos casting tilbage i 2019 så det endelig ud som om, filmen faktisk ville blive til noget.

Den Sony Pictures-producerede film fik endda også en premieredato, der lå den 5. marts i år. Der er som bekendt ikke udkommet nogen “Masters of the Universe”-film, og nu er der heller ikke længere nogen He-Man.

Collider snakkede torsdag med en repræsentant for skuespilleren, der kunne sige, at “han ikke længere er tilkoblet det projekt.” Hvad årsagen er til Centineos frafald, uddybede repræsentanten dog ikke.

Centineo filmer i øjeblikket DCEU-filmen “Black Adam”, hvor han som superhelten Atom Smasher spiller over for Dwayne Johnsons titulære antihelt. Det er derfor meget muligt, at der har været konflikter i kalenderen for den unge “To All the Boys I’ve Loved Before”-stjerne.

Læs også: “DC FanDome-teaser: Dwayne Johnson er Black Adam”

“Masters of the Universe” har stadigvæk instruktørbrødrene Aaron og Adam Nee tilkoblet, så fans af He-Man og Skeletor skal ikke miste håbet endnu, selvom vi ikke ved, hvornår filmen bliver en realitet.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 Ryder666 1 år siden

Godt den splejs ikke skal spille He-man, det var rent fejlcasting. Find dog en der ligner vore kære tegneseriehelt, istedet..
Gravatar

#2 Ronnie Barnhardt 1 år siden

#1 Ja, tænk hvis skuespillere begyndte at træne op til deres roller og blev sminket til at ligne deres karakter mere? ;)
Gravatar

#3 BlackJesus 1 år siden

Udseende mæssigt kan man gøre meget, hvis man har en dedikeret skuespiller. Christian Bale er et glimrende eksempel. Manden har tabt og taget stor vægt på til de forskellige film.

I Darkest Hour, ser man Gary Oldman der er fuldstændig forandret. Så hvis det er udseendet du basere på fejlcasting er du selv fejlcastet i din tankegang.
Gravatar

#4 Ryder666 1 år siden

Der skal virkelig en del til, før han når dertil...men ja, Christian Bale, er et godt eksempel på en dedikeret skuespiller, der nærmest var skind og ben i The Machinist.

Håber selvfølgelig på det bedste...

Jeg havde et tegneserie hæfte med He-Man, hvor man kunne samle klistermærker og selv sætte dem i...oh, those were the days.

Krydser fingre for det bedste, for ses, skal den da.

Skriv ny kommentar: