Warner Bros. rykker nu fremad med science-fiction-filmen “Jupiter Ascending”. Filmen instrueres af de to Wachowski-søskende, der tidligere bl.a. har stået bag “The Matrix” og dens to fortsættelser. Senest lavede de floppet “Speed Racer” fra 2008.

Plottet til “Jupiter Ascending” bliver indtil videre holdt hemmeligt, men skuespillerne Channing Tatum og Mila Kunis er blevet tilbudt de to hovedroller. Ligesom “The Matrix” er den nye film en original idé fra duoen, og de planlægger at begynde optagelser til filmen, inden året er omme.

Se også: ”Matrix”-fortsættelser er angiveligt en and.

Lana og Andy Wachowski har netop færdiggjort produktionen på deres kommende “Cloud Atlas”, som de har instrueret i samarbejde med Tom Tykwer, der har stået bag bl.a. “Lola rennt”. Filmen følger seks historier, der kringlet bliver filtret ind i hinanden på tværs af tid og sted. På rollelisten ses Hugh Grant, Hugo Weaving, Tom Hanks, Halle Berry og Susan Sarandon.

“Cloud Atlas” er sat til udgivelse i slutningen af dette år, mens “Jupiter Ascending” endnu ikke har nogen dato fastlagt.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (4)
Gravatar

#1 oreen 12 år siden

Stop nu med at bruge Channing Tatum! PLEASE.
Gravatar

#2 David Munch 12 år siden

I'm so excited!
Gravatar

#3 Richard Burton 12 år siden

#1 Det hele er kun et dække over Tom Tykwers sequel af Lola Rennt. "Lana Rennt".
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#4 Babo84 12 år siden

Cloud Atlas glæder jeg mig godt nok sygt meget til. På papiret er det et meget lovende og ambitiøst projekt, og hvis de bare kan genfinde formen fra The Matrix, så bliver det blandt årets bedste filmoplevelser.

Skriv ny kommentar: