Vi har i et stykke tid vidst, at Matt Damon og Paul Greengrass igen vil vende tilbage til “Bourne”-universet næste år med en endnu unavngiven femte film i franchisen. Nu løfter Damon lidt af sløret for temaerne i den kommende “Bourne 5”.

Se også: Tommy Lee Jones er med i “Bourne 5″

Hvor den første trilogi med Damon i hovedrollen handlede om æraen under George W. Bush, så er fokus nu flyttet:

”Vi har altid kigget på de film som en del af Bush’ præsidentperiode, så vi blev nødt til at vente på, at verden ændrede sig. Uden at afsløre for meget, så bliver det Bourne igennem et Europa, der kører med sparepolitik i en post-Snowden verden,” siger Matt Damon til Buzzfeed, hvilket indikerer, at ånden fra whistlebloweren Edward Snowden vil gennemstrømme den næste film om Jason Bourne.

Optagelserne begynder i Grækenland i næste uge og har foruden Damon også Julia Stiles, Tommy Lee Jones og Alicia Vikander på rollelisten. Det vides endnu ikke, hvem der vil påtage sig skurkerollen, som Viggo Mortensen takkede nej til.

”Vi begynder i Grækenland, du ved – begyndelsen af demokratiet, som nu er plaget af dårlig økonomi. Og vi slutter i Las Vegas, den klammeste inkarnation af…” slutter Matt Damon uden at færdiggøre sætningen.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.


Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 akerman 5 år siden

Åh. En skuespiller har socialistiske idéer. Sikke en overraskelse.
Gravatar

#2 Geekalot 5 år siden

Er da fint nok de lader filmene afspille sig i "virkeligheden" :)
Gravatar

#3 Star Trek fever 5 år siden

akerman (1) skrev:
Åh. En skuespiller har socialistiske idéer. Sikke en overraskelse.


Ja er også i chock
Get woke, go broke.

All lives matter.

Skriv ny kommentar: