Ben Affleck havde egentlig vist interesse i Stephen Kings “Opgøret”, men noget tyder på, at det projekt muligvis må vente, da han har planer om at samarbejde med hans gode ven Matt Damon på en film om gangsteren James Whitey Bulger.

Se også: Ben Affleck instruerer Stephen Kings “Opgøret”.

Duoen, der vandt en Oscar for “Good Will Hunting”, skal lave nemlig filmatisere historien om Boston-gangsteren, som var mistænkt for at have stået bag nitten mord og havde været på flugt siden 1995, da politiet endelig arresterede ham i juni måned i år.

Planen er, at Affleck instruerer, Damon spiller Bulger, mens Casey Affleck har en ukendt birolle. Terrence Winter, der er kendt for “The Sopranos” og “Boardwalk Empire”, skal skrive manuskriptet.

Filmen skal desuden helst op at køre så hurtigt som muligt, da der samtidig er konkurrerende projekter om gangsteren under opsejling.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (9)
Gravatar

#1 Sublime 10 år siden

Duoen, der vandt en Oscar for "Good Will Hunting", skal lave nemlig filmatisere historien om Boston-gangsteren, som var mistænkt for at have stået bag nitten mord og havde været på flugt siden 1995, da politiet endelig arresterede ham i juni måned i år.


Rettet ;-)
Gravatar

#2 elwood 10 år siden

[url=]Nice, blir spændende og se, hvad det ender med, med den her film[/url]
J. J: "This is one of my Favorite shots."
Tom Cruise: "I just love this scene, and the set"
Gravatar

#3 Bruno 10 år siden

Nice! Affleck, Affleck og Damon. I'd buy that for a dollar!
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#4 Silver666 10 år siden

Er træt af de to drenges Boston fetish
ved godt det er deres hjemby men find nu et andet sted.
Gravatar

#5 the_paki_don 10 år siden

# 4

Tjo, men tænk på det samlede udspil fra Hollywood og se så, hvor mange Boston film man ser udkomme, så synes det ikke så stort igen.

Med mindre du selvfølgelig gerne vil have, at Baffleck arbejder med noget andet end Boston som baggrund i stedet for, at der kommer endnu en Boston film, så er der jo ikke meget at gøre der. :)
Gravatar

#6 niwin 10 år siden

Det bliver en fed film. Historien om James Whitey Bulger er ret vild. Er bare bange for det bliver lidt overfladisk da men næsten ikke kan nå at fortælle historien ordenligt i løbet af en film.

Mht Affleck Bostens fetish synes jeg ikke det gør noget da det er nogle fede film der bliver lavet, og han beskriver de gældene miljøer super godt.
Gravatar

#7 prebbish 10 år siden

#6: "og han beskriver de gældene miljøer super godt."

Og det ved du efter alle de år du har boet i Boston eller hvad :p
Gravatar

#8 niwin 10 år siden

7
Nej jeg har ikke boet i Bosten men jeg mener at det fungere godt i filmene. Historierne forgår i de iriske arbejder kvartere og det synes jeg da bliver vist rimligt godt.
Gravatar

#9 Viking Wizard 10 år siden

Fedt! Affleck har lavet nogle rigtige gode film. Og når det er Terrence Winter, der skal føre pennen, vokser min forventninger en hel del. Det bliver spændende..

Skriv ny kommentar: